Zacinajuci dj-s

Poptávky a nabídky na spolupráci
Odpovědět
atlon

Zacinajuci dj-s

Příspěvek od atlon »

zacinajuci DJ , baby a chalani z okolia levic POZOR!!
chceli by ste si zahrat svoj set v klube?
nevahaj a ohlas sa mi na mail :wink:
podmienky:
styl
- trance - progressive/hard/tech/tribal
- house - vocal/deep/electro/tribal/latino/progressive
- drum & bass
CD,mp3 - jedine ORIGINAL !!!
zmluva SLOVGRAM ( vieme spolocne doriesit po vzajomnom stretnuti)
vlastna technika (playere+mix, konzola)
dievcata maju prednost :roll:
blizsie info pri stretnuti, popripade mailom

kontaktny mail : atlon30@gmail.com , predmet spravy : dj LV
Naposledy upravil(a) atlon dne 09 lis 2012 12:05, celkem upraveno 1 x.

atlon

Re: zacinajuci dj-s

Příspěvek od atlon »

toto mi je cudne, clovek ponukne moznost sa zviditelnit a ziaden ohlas :(
tak skusim este raz:
poznate ludi z LV a okolia LV ktori sa zaoberaju hudbou, ci uz ako dj alebo producent roznych stylov? (house, trance, drum&base, hip-hop a pod.)
vid prispevok vyssie !!
popripade lajkni fb stranku a pridaj na nastenku ukazku svojej tvorby popripade setu :wink:
https://www.facebook.com/pages/DJs-LV/186882181387556

atlon

Příspěvek od atlon »

A je to tu !!!
Začínajúci DJs a DJky POZOR!!!

LEVICE a okolie

Chceli by ste si zahrat svoj set v klube a ak sa budeš páčit DJom : EKG a Milan Lieskovský a nám z DJsLV, tak hrať na kúpalisku Margita-Ilona celé leto???

Tak neváhaj a navštív stránku http://www.djslv.sk

Obrázek

Možno čakáme práve na TEBA!!!

atlon

Příspěvek od atlon »

Mrzí ma, keď od začínajúcich DJs počúvam, aké je ťažké sa presadiť v dnešnej dobe, ako viem lepšie zahrať ako DJs čo hrajú v podnikoch, ako ukázať čo dokážem zahrať, akú náladu spraviť na akcii a podobné reči, ale keď sa naskytne príležitosť, hlboko ju ignorujem :-( smutné

DoMiN

Příspěvek od DoMiN »

ako ja by som to bral len problem som z kežmarku a je to pre mňa daleko + ešte licenciu nemám ani ori.. cd ale už sa na tom pracuje
Zvuk: 2xRCF ART 712A-MKII, DB Technologies SUB18D, 2x Pioneer CDJ900, Numark iM9 (už čoskoro vymeníme)

Kopec káblov, predlžovačiek a tak :D

marttydjane

Příspěvek od marttydjane »

atlon píše:Mrzí ma, keď od začínajúcich DJs počúvam, aké je ťažké sa presadiť v dnešnej dobe, ako viem lepšie zahrať ako DJs čo hrajú v podnikoch, ako ukázať čo dokážem zahrať, akú náladu spraviť na akcii a podobné reči, ale keď sa naskytne príležitosť, hlboko ju ignorujem :-( smutné
Dlouho jsem tu nebyla. Kdyz ono je to tezky. Kazdy nejak zacina,ale nabizis zacatek pro vybavene a pri penezich,kdyz nabizis spolupraci se smlouvou,s technikou... Ja mam treba velkou chut ,ale techniku jeste nemam a hlavne Slovensko mam fakt dost z ruky. Smlouvu bych mela tak max s OSA a hlavne do zacatku bych si tezko zaplatila tu hromadu penez,co se zada. Tedy nevim ted presne kterou smlouvu myslis. Ci licenci,nebo prava,protoze v tom nechodim,tak jeste nevim,co vse je treba. Kdyz jsem hravala pred 17ti lety,zahrala jsem si obcas s kamaradem a tim padem jsem fakt nic neplatila. Takze zajem by byl,ale jsi trochu mimo okres a dokonce i stat a financne nedostupne. Ale je to super,dat sanci.

atlon

Příspěvek od atlon »

s tou vlastnou technikou je to preto tak, lebo je neskutočne veľa začínajúcich djs , ktorí hrajú z mp3, a nemôžu si dovoliť kupovať origoš cd alebo LP. na konzolu si totiž vedia nasporiť, ale na playere alebo gramce dosť ťažko. práve preto je tam tá podmienka vlastnej techniky, keďže nikto asi nebude riskovať , že si natiahne mp3 do svojho notebooku, keď si neni istý či sú origoš .
a nie každý je ochotný "prepustiť " svoju techniku cudziemu, keď nevie ako sa k nej správa.
ale stále je tam možnosť sa dohodnúť , keď má cd alebo LP , pretože ich máme vo výbave :wink:

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

Atlon to myslel dobre .....tie podmienky nie sú až také neprijateľné ..... čo sa týka zmlúv, ak sa hrá z origo trackov (či už audio CD alebo zakúpené mp3) zmluvu s SOZA (OSA) nepotrebuješ a Slovgram vydáva licencie na hranie ako DJ bezplatne .... vlastná technika je tam kvôli tomu, že bolo ponúkané hranie na sezónu, keď nemáš svoj apec ako chceš ťahať celú sezónu? ... s požičaným? ... na tak dlhú dobu ti to viac-menej nik nepožičia a keď tak, tak určite nie zadara .... nie je tam určená kvalitatívna hladina zostavy, takže šanca bola aj pre toho, kto tam príde s BCD2000 a noťasom
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

atlon

Re: Zacinajuci dj-s

Příspěvek od atlon »

a neštítime sa ani spolupráci s českými DJs, ktorí sú ochotný hrávať na akciách v ČR pod označením DJsLV ( plus občasná spolupráca : my k vám , vy k nám, zatiaľ by sa jednalo o 4 akcie za rok, časom aj viac :wink: )

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Jak to tak sleduju, tak toto je dalsi pokus o spolupraci, ktery skoncil nezdarem. Opravdu zacinam verit, ze cechoslovaci maji tu imbecilitu snad v genech. Kazdopadne ocenuji Atlonovu snahu a trpelivost ;).

atlon

Příspěvek od atlon »

presne ako si napísal , čo už , človek niečo ponúkne a nikto nič :lol:

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Coz o to, ona by konzola aj legalne mp3 boli, ale z Prahy je to daleko :(

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

celé je to sranda .... začínajúci dj hľadá nejakú crew aby si mohol sem-tam zahrať .... rozbehnutá crew hľadá novú tvár aby mohli niekoho posunúť vyššie ... a tie osi sa nie a nie pretnúť :D
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Jojo je tam nejaky problem mezi nebem a zemi :)

ffferino

Příspěvek od ffferino »

Hmm aj by som do toho siel len mi to je od ruky z BA do LV ale ak budete mat nieco v BA som za licenciu vybavim a vlastnu techniku mam fffferino@gmail.com , 0944 255 253

Odpovědět