Poptávka DJ Litomyšl, Polička, Svitavy červen
Poptávka DJ Litomyšl, Polička, Svitavy červen
Nevím jestli jsem trefil to správné fórum, snad ano
Hledáme z kapacitních důvodů (máme více akcí na jeden termín, které nepokrejeme) amatérského DJe z okolí s vlastním vybavením, který by nám pomohl v létě s malou akcí v lokalitě Svitavy. Hudba pro děti i dospělé + 2 mikrofony pro moderátory, nenáročná akce. Veškeré informace (jak technické tak finanční) vážným zájemcům pošlu. Spěchá. Nehledáme profesionála (na to není rozpočet), ale spolehlivého a odpovědného člověka, který neopovrhne menší akcí pro cca 100 lidí. Věk nehraje roli. Opakovaná spolupráce možná.

Re: Poptávka DJ Litomyšl, Polička, Svitavy červen
Nebojíte se ale, že amatér předvede jen amatérský výkon a bude mít i amatérské (tj. nekvalitní a nespolehlivé) vybavení?
Jaký je ten rozpočet, pokud to není tajné?

Jaký je ten rozpočet, pokud to není tajné?
Jedná se o malinkou vesnickou akci, kde je potřeba "pouštěč" a zvuková kulisa je spíše doplňkem na dětském dnu s následnou diskotékou. Na kvalitu se někdy (jako v tomto případě) moc nehraje, protože jsou velmi omezené zdroje, tak to prostě je. Věřím, že je spousta šikovných kluků, kteří jsou ochotni akceptovat finanční možnosti malé nekomerční akce a chtějí si něco vyzkoušet. Proto hned uvádím, že se jedná o akci pro "amatéra" (bez velkých nároků na techniku a podobně, jednak to nezaplatí a jednak to neocení). Konkrétní částku si s dovolením nechám pro vážné zájemce. S ohledem na malý rozpočet to má smysl pouze pro lidi z blízkého okolí. Není to festival, není to přehlídka DJ. Smyslem akce je odpoledne ozvučit malinký dětský den pro cca 50 dětí + večer pobavit pořadatele, kteří si po zásluze zaskotačí u pivka. Pokud jsem se netrefil do správného fóra tak mi prosím promiňte.
Ale to ne, dotaz je tady v pořádku. Pro rychlejší reakce bych ale možná doporučil zkusit dotaz/poptávku i do nějaké DJ skupiny na FB, tady moc velký pohyb lidí není.
Ten můj dotaz byl spíš jen k takovému zamyšlení z druhé strany. Někdy může stačit málo k tomu, aby nějaký "amatér" zbytečně akci pokazil, ať už svou nezkušeností a nebo nespolehlivou technikou.
Cenově by mohl vyjít vstříc někdo z mladých začínajících kluků, ale ti si většinou jedou svoje, málokdo by asi vyhověl repertoárem na takový typ akce.
Třeba budete mít štěstí a někdo se najde, kdo to udělá vyloženě pro radost. Ale kdyby se najít nedařilo - pokud je vás na to víc jako organizátorů, co se dohromady složit každý několika stovkama a udělat děckám (a večer sobě) prostě radost
Už i do 5 tis. můžete sehnat člověka se zkušenostma, co bude mít spolehlivou techniku, přiveze i nějaké osvětlení na diskotéku a o všechno se postará.
Ten můj dotaz byl spíš jen k takovému zamyšlení z druhé strany. Někdy může stačit málo k tomu, aby nějaký "amatér" zbytečně akci pokazil, ať už svou nezkušeností a nebo nespolehlivou technikou.
Cenově by mohl vyjít vstříc někdo z mladých začínajících kluků, ale ti si většinou jedou svoje, málokdo by asi vyhověl repertoárem na takový typ akce.
Třeba budete mít štěstí a někdo se najde, kdo to udělá vyloženě pro radost. Ale kdyby se najít nedařilo - pokud je vás na to víc jako organizátorů, co se dohromady složit každý několika stovkama a udělat děckám (a večer sobě) prostě radost