Ostrava hledá se kolega, rovné beaty

Poptávky a nabídky na spolupráci
Odpovědět
kersone

Ostrava hledá se kolega, rovné beaty

Příspěvek od kersone »

Upozornění:"začátek mého příspěvku sice začíná jako miliony jiných, ale musíš to přežít :D" Nějakou dobu se věnuji tvorbě electro beatů, nemám asi žádný limit, když mě to popadne, tak to může být breakbeat,house,electro house,funky house,hip hop.... V těchhle chlívcích se momentálně pohybuju... Nejvíc mě asi zatím bere ten Electro house, nicméně, jak jsem již zmínil nějakou dobu se té tvorbě věnuji, mám pocit, že je to na dobré cestě (čistě soukromě). Načež jsem se začal učit Djjingu, abych ty svoje "pecky" mohl taky potom někde zahrát. muj hudební vývin (čistě jako posluchač) je hip hop, potom několik let tekno a dnb párty... takže neznám žádné housové dj a ani žádné skládalky jako jsem já.. (pouze z jiných žánrů, a asi víte jak většina zlámanců hledí na rovné beaty...) takže se konečně se dostáváme k tomu proč sem lezu a co chci.... mám zájem na vytvoření, řikejme tomu klidně "Klan létajících dýk"... zkrátka mám zájem na vytvoření skupiny lidi z Ostravy, potažmo z blízkého okolí, co se věnují jakémukoli druhu housu, trance, tektonik, (hardstyly a tak taky přežijí...:D), hlavně lidi co se o to opravdu zajímají a věnují tomu svůj čas a chtěli by to někam posunout... mluvím tady o spolupráci na trecích, výměna informací, zkušeností, popřípadě bych chtěl dát dohromady nějakou zkušebnu... jde mi o to, že sám už to začíná být trochu nuda... určitě mi mnoho z vás rozumí... chci debatovat, spolupracovat, vylepšovat, chci progres... kdo má zájem, ať se ozve.

moc se těším na vaše reakce, zvlášť na ty pure hate... :-) zdraví Sajmon

Martin_Croswell

Re: Ostrava hledá se kolega, rovné beaty

Příspěvek od Martin_Croswell »

Zdravím tě .Chtěl bych se začít věnovat větší produkci vždycky dokážu vytvořit nějaký beat ale nikdy se nedostanu do konce prostě mi dojde inspirace . Mohli by sme se domluvit na nějaké spoluprácí. Zabývám se především House a Electro House . Popřípadě Dubstep nebo DNB .Moc rád bych konečně našel nějakého kolegu co se v této sféře pohybuje. Kdyžtak se ozvi .

Odpovědět