DJs z Liberce at prijdou pokecat

Poptávky a nabídky na spolupráci
nikolasj

Re: DJs z Liberce at prijdou pokecat

Příspěvek od nikolasj »

havlis píše:
nikolasj píše:lidi kdyz tak naky hrai po liberci by se sehnat dalo ale aspon pro me na to nejsou lidi tak se kdyz tak ozvete domluvit se da potom uz tak nak vsechno :wink:
Jasny, tady je moje icko 380738976 tak dame rec :)

ok uz sem si te pridal tak to poresime a koukam ze zacinas s dramikem to je super pac ja hraju dramec :) zatim cus

Razzyph

Příspěvek od Razzyph »

[quote="Azu"]Liberec, Jablonec a nejbližší okolí je mrtvá záležitost :-( nejen že tady nikam nechoděj lidi a podniky jsou poloprázdný, ale i všechny podniky mají pod palcem v podstatě čtyři klany djů a pokud nejseš v jednom z těchto klanů do kterého neberou lidi, tak si tady v normálních podnicích prostě nezahraješ a můžeš hrát klidně jako bůh a je ti to prd platný :-([/quote]

Sorry za refreshování staršího postu Azu, o tomhle jsem teda nevěděl a právě se snažím prorazit s hraním někam do města.

Ale jsem z Hradce Králové, nevíš něco o téhle lokalitě? Jak to tady je, jestli stejně jako v LBC? Koho asi budeš znát nebo budeš vědět:

http://www.zek.cz/

amdman

Příspěvek od amdman »

Kdyz uz se mluvi o HK ja sem taky z tohoto malebneho mestecka a ze zkusenosti musim rict ze kdyz nehrajes hity typu trezor, smoulove, maxim turbulenc, pomada a kabaty nebo nemas dobry znamy ve vedeni eventu tak nemas sanci nekde hrat s uspechem. Pokousel sem se udelat opravdovou HH a RnB party v bystricce(urcite vis kde to je) a lidi byli nasrany ze chtej presne to co pisu vejs a bylo jim uplne jedno ze plakat byl vylepenej vsude a bylo na nem zretelne napsany ze nehrajem nic jinyho nez to co je napsano ale za to to hrajem kvalitne nez v "detskejch" klubech. Tot muj nazor...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Azu

Příspěvek od Azu »

Nejlepší loklaita je asi podle volných nabídek na hraní v okolí Brna a vůbec Morava jako taková. Nejhorší je Praha a liberecko. Jinak o víkendu sme byli hrát v Semilech a ač na plakátech bylo jasně napsáno, že se hraje jen clubová muzika, house, elektro, tak stejně se našli skupinky dementů, který chtěli zahrát prý něco normálního co se hraje v rádiu a soustavně chtěli Michala Davida a nedokázali pochopit, že takovou muziku vůbec nevedeme a po dobrým si to prsotě nenechali vysvětlit. CO si při tom člověk vyslechne za nadávek na svou adresu snad nemá smysl se ani zmiňovat, jistě to znáte.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Problém je v tom, že každej pátej člověk si myslí, že DJ = jukebox a je tam od toho, aby plnil všechna přání... Podle mého názoru při hraní si DJ sám svobodně rozhodne co do setu dá a co ne. Bohužel někdy to na nátlak provozáků nejde...
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

DJ PeeJay

Příspěvek od DJ PeeJay »

Azu píše:Nejlepší loklaita je asi podle volných nabídek na hraní v okolí Brna a vůbec Morava jako taková. ........
To by mě zajímalo kde :surprised2: Napiš jména klubů, páč já tu nemůžu sehnat klub, kde bych si mohl zahrát
2x Denon DN-S3500
Denon X-1500
AKG K518 Limited Edition + AKG K71

Dj George

Příspěvek od Dj George »

Azu píše:podniky mají pod palcem v podstatě čtyři klany djů a pokud nejseš v jednom z těchto klanů do kterého neberou lidi,
Vím že je toto trochu starší téma ale nakousl velice zajímavou věc Která mě zajímá!! jaký 4 Skupiny atd……??? vím že jménům Dj se raději vyhnem ale třeba Podniky který mají pod palcem bys mohl prozradit. Hmm?? Do žádné skupiny nepatřím Je my 18 Let a hraju každý víkend na dýze už přez rok a osobně bych k tomu taky nikoho nepustil a dal mu možnost se prosadit co kdyby mi přebral místo?? Sem na tom až tak závislí že musím hrát každý víkend. Prostě mě to baví a těším se nato až si zahraju o víkendu!!!! Samozřejmě zas nejsem proti tomu abych se střídal Třeba z eště jedním Dj který taky je nákej Rezident v klubu a občas by sme se prohodily na víkend. Já hrál u něj on umě. Důvod Proč je dostat Dj do nákého klubu horor je z důvodu že Dj Je hodně a Podniků málo a každý chce o víkendu hrát!!!

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Heh ty klany.. no nevím jestli bych to řekl takhle... ale ve všech discotékách a clubech, který v libereckym kraji za něco stojej hrajou jedni a ti samí Dj's .. možná mi to tak jen přijde, nemáte někdo stejnej názor? Jinak teď už hraju 6 let, začínal jsem v tmavym baru na ručně sbastlený aparatuře a až teďka jsem se vytáhl na špičku, co tady v ČL je a pomalu se dostávám i mezi ty, kteří hrajou všude. A Jak už tady někdo psal, mohl bych si vzít někoho a dát mu šanci.. ale potom, co já sem si musel projít abych se dostal tam kde jsem, si nechci vzít někoho kdo to nezažil a nemá ten charakter jako já a slušnost a nevim co kdy kde provede když ho rovnou vezmu do lepších clubů.

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Dj George... bez komentáře. Měl bys ještě trochu vyrůst, naučit se psát a dát nosánek trochu dolu. ;-) ...zkrátka... "Každý chce o víkendu hrát!!!!" :-D

Ale teď trochu vážně. Nemám problém s tím vzít si do klubu někoho, kdo:
1) umí dobře hrát a má doma spousty hodin natrénováno
2) se umí slušně chovat a dobře vystupovat
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Já bych řekl, že je jedno kde kdo hraje, protože v Liberci a okolí to stojí za hovno uplně všude :mrgreen:

momosk

Příspěvek od momosk »

djfelixus píše:Dj George... bez komentáře. Měl bys ještě trochu vyrůst, naučit se psát a dát nosánek trochu dolu. ;-) ...zkrátka... "Každý chce o víkendu hrát!!!!" :-D

Ale teď trochu vážně. Nemám problém s tím vzít si do klubu někoho, kdo:
1) umí dobře hrát a má doma spousty hodin natrénováno
2) se umí slušně chovat a dobře vystupovat
srdečne rád, keby bývam trochu bližšie :mrgreen:
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

ToLa píše:Já bych řekl, že je jedno kde kdo hraje, protože v Liberci a okolí to stojí za hovno uplně všude :mrgreen:
hehe....

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Brno a Morava je uplne stejne na prd jako zbytek republiky :wink: .

Odpovědět