chtěl bych vědět kolik z nás se to pohybuje po Brně, popřípadě jeho okolí. Byl bych rád, kdyby jste zde nechali zmínku třeba i o tom, jakému hudebnímu žánru se věnujete a určitě by se hodilo pár setů, popřípadě jiné výtvory..! :wink2:
Určitě by se tu společně dalo něco vymyslet, tak dejte vědět.
To nás tu je opravdu jen tak málo? No každopádně aspoň nadnesu nápad a pointu tohoto dotazu.
Chtěl bych vytvořit pár akcí v místních (Brněnských) klubech. Pro začátek jsem si představoval něco v jemnější tématice, tzn. něco ve smyslu progressive/trance. Měla by to být dynamická party, která bude mít vývoj a člověk si na ni bude moct užít, všech prvků této hudební sféry. Pokud by se zadařilo, určitě bych pokračoval.
Motiv další party by byl už v temnějším a tvrdějším duchu... tech-house/techno.
O co mi jde? Chtěl bych, aby tyto party daly možnost ať už novým nebo zkušeným DJům a taky možnost se podílet na samotném pořádání. Nedělal bych tyto akce za účelem zisku, avšak určitě bych jen nepořádal s tím, že bych věděl, že se mi nevrátí s tím spojené náklady.
Proto pokud zde máte další přátele, kteří se tu třeba pohybují nebo zde žijí, dejte vědět. Posílejte tvorbu, promo, cokoliv. Ať s tím můžu nějak pracovat a tento projekt trochu zase posunout.
Neposunulo, čekal jsem větší a rychlejší odezvu. Navíc mi do toho teď vstoupila škola ve formě zkoušek. Ale to neznamená, že to vzdám. Plán je pořád stejný, jen se asi posune čas realizace.
To stereoman: z tvého popisu jsem pochopil, že asi v Brně již nežiješ a vlastně ani v čr, že? Takže spolupráce s tvou osobou je asi mimo mísu, je to tak? Vím, že ses tu na fóru snažil už nějaký ten projekt zorganizovat, avšak taky s malou a nedostatečnou odezvou (pokud se nemýlím). Určitě by se hodil ambiciozní člověk jako ty....
btw: Pořádal jsi někdy akci přímo tu v Brně?
Jednu dobu jsem tam studoval, ale pak prisla prilezitost "odjabat sa odtalto" a tak jsem ji vyuzil. Do CR obcas jeste jezdim a Brno ma tu vyhodu, ze lezi na dalnici, takze pokud bude cesta kolem, tak neni problem se zucastnit. Krome toho v CR jeste bezi jeden nas projekt v "pasivnim" modu. Kdyztak mi posli PM a ja ti reknu vic...
chtěl bych vědět kolik z nás se to pohybuje po Brně, popřípadě jeho okolí. Byl bych rád, kdyby jste zde nechali zmínku třeba i o tom, jakému hudebnímu žánru se věnujete a určitě by se hodilo pár setů, popřípadě jiné výtvory..! :wink2:
Určitě by se tu společně dalo něco vymyslet, tak dejte vědět.