MUNI Brno

Volná diskuze - vše, co se netýká DJingu
Odpovědět
razor15

MUNI Brno

Příspěvek od razor15 »

Ahoj, po nějakém rozhodování a pročítání recenzí jsem dospěl k závěru, že by bylo fajn zkusit tuhle vysokou. Chtěl bych na Informatiku, konkrétně na Aplikovanou Informatiku.
Byl bych rád, kdyby mi ti, kdo zde studovali nebo studují, dali nějaké ohlasy. Nejvíce mě zajímá asi náročnost studia vs. kvalita přednášek, tedy jestli se budu muset šrotit a na přednášky můžu kakat, nebo jestli se fakt vyplatí na přednášky chodit.
Otázka pro ostatní studující na MUNI jiný obor je: Jak je to s kolejemi ? Jsem středoškolák a tak vlastně ani nevím, jak to funguje. Jestli si můžu vybrat lokalitu (podle webu by tam mělo být 6 lokalit/kolejí) nebo prostě přijdu a bude mi přidělena.
Taky by mě asi zajímal "hluk" - myslím na kolejích, tedy jestli po 8 hodině usnu, nebo budu celou noc poslouchat hudbu svých spolubydlících (Možná jsem paranoidní, ale dnes jsem slyšel legendu o Strahově a hlučnosti 20 000 studentů ,kteří tam žijí). Určitě mě něco nenapadlo a vy zase naopak víte, na co si dát pozor a já budu určitě rád, když se o to podělíte. :)

Předem moc díky za všechny komentáře týkající se tématu.

Bobo69
Vybavení

Re: MUNI Brno

Příspěvek od Bobo69 »

Sis nějak popletl fora ne?S tím běž někam jinam...Tohle je forum pro Dj ... :mrgreen:

razor15

Příspěvek od razor15 »

Bobo69 píše:Sis nějak popletl fora ne?S tím běž někam jinam...Tohle je forum pro Dj ... :mrgreen:
Právě proto to pisu na smetiště, kdyby někdo náhodou studoval tohle, tak ať mám info.

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

co je to MUNI? :roll:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

razor15

Příspěvek od razor15 »

nema.dj píše:co je to MUNI? :roll:
Masarykova Univerzita (v Brně).

Odpovědět