Internetové rádia

Volná diskuze - vše, co se netýká DJingu
Odpovědět
Bohušoo bassfm

Internetové rádia

Příspěvek od Bohušoo bassfm »

Serus všetkým. Chcem sa opýtať či na Slovensku alebo v Čechách existujú internetové radia do ktorých keď napíšem tak by som mohol prísť niečo zahrať. Ja osobne hrám len dnb, takže nejaké rádio ktoré je na elektronickú hudbu.

Bobo69
Vybavení

Re: Internetové rádia

Příspěvek od Bobo69 »

dálší mistr světa...pochlub se..... s nějakým výtvorem když už máš namířeno do rádia..protože tam se jen tak nedostaneš..hooooooooooodně přísné kritéria ... :wink2:

Bohušoo bassfm

Nemyslím si že som majster sveta. Keď chceš taj si to mysli o sebe. Lebo ja som sa ako DJ nenarodil a ty asi áno ako vidím. Ja som len začiatočník a učím sa všetko pomaličky. Neviem ako dlho hráš takže to nejdem riešiť. Keď sa mám pochváliť tak si pozri profil na soundcloude: Bohuš Vidrich DNB. Keďže som začiatočník tak sa nemusíš hneď do mňa púšťať. A k tým rádiam tak to som myslel skôr na čas budúci.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

A toto taky miluju když se někdo nasere na odpově na otázku.Cos čekal ,že ti tady hned někdo pošle seznam rádii jde si mužeš přijít ,sednousi a říct hele ja jsem Pepa Hlína z Bohumína a jdu si tady něco zahrát?..OK já ti teda odpovím....Už jen to že nemáš žádné jméno známé po klubech a seš v hraní začátečník ti uzavírá vstup na více míst a o rádiu nemluvě..Provoz rádia stojí mraky peněz a žádné rádio si nepustí do studia a do éteru nějakého nováčka a už né člověka kterej se tepr učí..to nemyslíš snad vážně???...a myslím že to ti tady napíše každej..měli jsme tady hodně střelcu ale žeby se nějakej začátečník cpal rovnou do radia??? :biggrin2: ...Opírat si o mně hubu za to že sem ti nepochlebyl nemusíš..Ja ti to napsal jak to prostě je...Sorry
Naposledy upravil(a) Bobo69 dne 19 čer 2013 21:40, celkem upraveno 1 x.

Bohušoo bassfm

Ani si ju nebudem. Chcel som len vedieť či také existujú. O mene som uvažoval ale je to ťažké, ale nič nie je jednoduché. Preto som chcel vedieť názor skúsenejších. Tak isto sa chcem zlepšovať v tom čo ma baví. Ak som sa ťa nejako dotkol tak sorry.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Nedotkl.....ale chápej tak to je....To co chceš ty..to je snem každého z nás..a za tím vším stojí neskutečné mraky dřiny a potu než se někam dostaneš...rádio je jen odměna za tvoji dřinu...

At se ti daří.. :wink:

Bohušoo bassfm

Ja to tak chápem a berem to tak ako to je. Ďakujem že si aspoň napísal niečo k mojej téme. Je to lepšie ako by to malo byť ignorované. :?

atlon

Příspěvek od atlon »

Bobo - trošku premýšľaj pred tým ako niečo napíšeš ! Otázka bola či existuje nejaké Internetové Rádio na SVK a CZ. Netreba sa hneď do neho obúvať , že "další mistr sveta a podobne"

Bohušoo bassfm - určite existuje aj také rádio, kde by si si aj mohol zahrať , ale musíš rátať s tým že to bude cez týždeň a niekedy po polnoci :wink: samozrejme musíš mať "portfólio" , t.z. - nie jeden ani dva ale x setov, najlepšie dosť často prehrávaných (samoška to neznamená že večer sadnem pred pc a budem si púšťať moje sety dokolečka, len aby bola hranosť :P )

Treba si pogúgliť , vyhľadať internetové rádiá , a poslať svoje portfólio a čakať , a hlavne sa nenechať odbiť neúspechom. Pokiaľ sa nezadarí , nič sa nedeje , život ide ďalej :wink:

Bohušoo bassfm

Ako som písal som len v začiatkoch a chcem sa zlepšovať. Už sa teším keď mi príde môj prvý Numark mixtrack. Potom budem mať viac možností sa učiť. A tiež som myslel s tými radiami na čas budúci ako som písal. Atlon: Dik za odpoveď.

New_Hope_For_WORLD

Příspěvek od New_Hope_For_WORLD »

Dobrý den , mám jeden dotaz a problémeček .-) ... - nevím jak se sem píšou nové posty a tak jsem kliknul na první odpovědět tak se nezlobte že moje otázka nebude odpověd na vaší otázku .-) ... - rád bych rozjel internetové hobby rádio a vysílal bych rád zdarma bez nároků na odměnu ( reklamy a jiné výdělečné věci ve vysílání ) , ovšem jaksi nemám moc peněz a tak bych rád vysílal někde úplně zdarma - slyšel jsem že to prý jde někde přes francii ale nevím co je na tom pravdy , jako další variantu jsem se dostal ke stránce www.topradio.cz kde se prý dá vysílat legálně za 990 kč měsíčně , je to přes poslko , ovšem i to by pro mne byla dosti velká měsíční investice , takže se vás chci zeptat jestli by někde nešlo vysílat ještě levněji a nebo ideálně úplně zdarma , chtěl bych vysílat český hip hop a rap a přes noc taneční muziku 12 až 24 hodin denně přes svůj notebook .-) ... - děkuji všem moc za rady a budu se těšit na vaše reakce , hlavně na mne buďte prosím hodní , jsem úplný začátečník a chci jen lidem předávat něco hodnotného do života přes muziku .-) ... - děkuji Ota ..

Odpovědět