Internetové rádia
-
Internetové rádia
Serus všetkým. Chcem sa opýtať či na Slovensku alebo v Čechách existujú internetové radia do ktorých keď napíšem tak by som mohol prísť niečo zahrať. Ja osobne hrám len dnb, takže nejaké rádio ktoré je na elektronickú hudbu.
Re: Internetové rádia
dálší mistr světa...pochlub se..... s nějakým výtvorem když už máš namířeno do rádia..protože tam se jen tak nedostaneš..hooooooooooodně přísné kritéria ... :wink2:
-
Nemyslím si že som majster sveta. Keď chceš taj si to mysli o sebe. Lebo ja som sa ako DJ nenarodil a ty asi áno ako vidím. Ja som len začiatočník a učím sa všetko pomaličky. Neviem ako dlho hráš takže to nejdem riešiť. Keď sa mám pochváliť tak si pozri profil na soundcloude: Bohuš Vidrich DNB. Keďže som začiatočník tak sa nemusíš hneď do mňa púšťať. A k tým rádiam tak to som myslel skôr na čas budúci.
A toto taky miluju když se někdo nasere na odpově na otázku.Cos čekal ,že ti tady hned někdo pošle seznam rádii jde si mužeš přijít ,sednousi a říct hele ja jsem Pepa Hlína z Bohumína a jdu si tady něco zahrát?..OK já ti teda odpovím....Už jen to že nemáš žádné jméno známé po klubech a seš v hraní začátečník ti uzavírá vstup na více míst a o rádiu nemluvě..Provoz rádia stojí mraky peněz a žádné rádio si nepustí do studia a do éteru nějakého nováčka a už né člověka kterej se tepr učí..to nemyslíš snad vážně???...a myslím že to ti tady napíše každej..měli jsme tady hodně střelcu ale žeby se nějakej začátečník cpal rovnou do radia??? :biggrin2: ...Opírat si o mně hubu za to že sem ti nepochlebyl nemusíš..Ja ti to napsal jak to prostě je...Sorry
Naposledy upravil(a) Bobo69 dne 19 čer 2013 21:40, celkem upraveno 1 x.
-
Ani si ju nebudem. Chcel som len vedieť či také existujú. O mene som uvažoval ale je to ťažké, ale nič nie je jednoduché. Preto som chcel vedieť názor skúsenejších. Tak isto sa chcem zlepšovať v tom čo ma baví. Ak som sa ťa nejako dotkol tak sorry.
Nedotkl.....ale chápej tak to je....To co chceš ty..to je snem každého z nás..a za tím vším stojí neskutečné mraky dřiny a potu než se někam dostaneš...rádio je jen odměna za tvoji dřinu...
At se ti daří..
At se ti daří..
-
Ja to tak chápem a berem to tak ako to je. Ďakujem že si aspoň napísal niečo k mojej téme. Je to lepšie ako by to malo byť ignorované.
Bobo - trošku premýšľaj pred tým ako niečo napíšeš ! Otázka bola či existuje nejaké Internetové Rádio na SVK a CZ. Netreba sa hneď do neho obúvať , že "další mistr sveta a podobne"
Bohušoo bassfm - určite existuje aj také rádio, kde by si si aj mohol zahrať , ale musíš rátať s tým že to bude cez týždeň a niekedy po polnoci samozrejme musíš mať "portfólio" , t.z. - nie jeden ani dva ale x setov, najlepšie dosť často prehrávaných (samoška to neznamená že večer sadnem pred pc a budem si púšťať moje sety dokolečka, len aby bola hranosť )
Treba si pogúgliť , vyhľadať internetové rádiá , a poslať svoje portfólio a čakať , a hlavne sa nenechať odbiť neúspechom. Pokiaľ sa nezadarí , nič sa nedeje , život ide ďalej
Bohušoo bassfm - určite existuje aj také rádio, kde by si si aj mohol zahrať , ale musíš rátať s tým že to bude cez týždeň a niekedy po polnoci samozrejme musíš mať "portfólio" , t.z. - nie jeden ani dva ale x setov, najlepšie dosť často prehrávaných (samoška to neznamená že večer sadnem pred pc a budem si púšťať moje sety dokolečka, len aby bola hranosť )
Treba si pogúgliť , vyhľadať internetové rádiá , a poslať svoje portfólio a čakať , a hlavne sa nenechať odbiť neúspechom. Pokiaľ sa nezadarí , nič sa nedeje , život ide ďalej
-
Ako som písal som len v začiatkoch a chcem sa zlepšovať. Už sa teším keď mi príde môj prvý Numark mixtrack. Potom budem mať viac možností sa učiť. A tiež som myslel s tými radiami na čas budúci ako som písal. Atlon: Dik za odpoveď.
-
Dobrý den , mám jeden dotaz a problémeček .-) ... - nevím jak se sem píšou nové posty a tak jsem kliknul na první odpovědět tak se nezlobte že moje otázka nebude odpověd na vaší otázku .-) ... - rád bych rozjel internetové hobby rádio a vysílal bych rád zdarma bez nároků na odměnu ( reklamy a jiné výdělečné věci ve vysílání ) , ovšem jaksi nemám moc peněz a tak bych rád vysílal někde úplně zdarma - slyšel jsem že to prý jde někde přes francii ale nevím co je na tom pravdy , jako další variantu jsem se dostal ke stránce www.topradio.cz kde se prý dá vysílat legálně za 990 kč měsíčně , je to přes poslko , ovšem i to by pro mne byla dosti velká měsíční investice , takže se vás chci zeptat jestli by někde nešlo vysílat ještě levněji a nebo ideálně úplně zdarma , chtěl bych vysílat český hip hop a rap a přes noc taneční muziku 12 až 24 hodin denně přes svůj notebook .-) ... - děkuji všem moc za rady a budu se těšit na vaše reakce , hlavně na mne buďte prosím hodní , jsem úplný začátečník a chci jen lidem předávat něco hodnotného do života přes muziku .-) ... - děkuji Ota ..