trošku to tu rozprúdim, keďže sa jedná o "Volná diskuze - vše, co se netýká DJingu"
Máte niekto nejaké "praktické" skúsenosti s týmto typom vykurovania domu/bytu? Čiže, používa to niekto namiesto bežného kúrenia radiátormi? Zaujímalo by ma ako klesli náklady oproti bežnému kúreniu, či je to postačujúce, ako máte nastavenú teplotu v porovnaní s klasikou a podobne.
Poprosím žiadne komenty typu je to blbosť a podobne, chcem len skúsenosti s týmto typom kúrenia.
Za každú radu ďakujem
Infračervené vykurovacie systémy
Re: Infračervené vykurovacie systémy
sorry ale hľadať v 900 príspevkovej téme sa mi fakt nechce (čo som čítal prvé dve strany - nič som sa nedozvedel poriadne, skôr mi to pripomínalo debatu Pio vs. Denon , a skôr by som povedal že tam odpisujú LEN predajcovia, čo chcú predať a nie poradiť) a tak to je aj na ostatných fórach, mám to prebehnuté.
a ja hľadám praktické skúsenosti človeka čo to používa (ak to tu niekto používa) aby som si s ním mohol o tom popísať.
a ja hľadám praktické skúsenosti človeka čo to používa (ak to tu niekto používa) aby som si s ním mohol o tom popísať.
Re: Infračervené vykurovacie systémy
nikto s tým nemá "osobné" skúsenosti ?