aaa tak sem ted otevrel ten projekt v logicu abych se kouk na to piano a uz chapu, ja tam mel predtim v sampleru jinej instrument (jako jiny piano) a to bylo hrozne mdly tak sem mu dost zvedal nektery frekvence aby znelo cistejs ale nakonec sem usoudil ze je to proste spatnej sample tak sem ho vymenil... jenze ejhle jaksi sem zapomnel ze na tom tracku mam furt ten prehnanej EQ a neodstranil ho :X tak ted si pripadam lehce jak retard

nevadi
jinak mastering nejakej si delam ale samozrejme to je nejslozitejsi cast nicmene bych rek ze tohle je spis otazka mixdownu nez masteru....
tak ci tak moje provizorni repraky a neupravena mistnost mi nedavaj moc kvalitni odposlech tak mi to piano asi znelo dobre
nicmene diky za commenty
btw automatizace pouzivam dost nebo jako nepride mi ze nejak prehnane moc, proste normalka. controller mam ale dost veci delam stejne mysi, protoze kdyz clovek chce jen zvedajici hlasitost napr tak to je rovna linka a mysi to je jednodussi.... controller mam jen na prehnanejsi efekty jako nepravidelny meneni modulace nejakyho parametru v synthu a podobny prasarny