Vir-CZ DnB set- let it roll kontest

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
VirCZ

Vir-CZ DnB set- let it roll kontest

Příspěvek od VirCZ »

Trochu slabší, ale poslechnout se to dá :-)

http://mp3.sety.cz/vir-cz-let-it-roll-k ... x-mp3.html

Tracklist doplnim

voče

Re: Vir-CZ DnB set- let it roll kontest

Příspěvek od voče »

Ano, trochu slabší :) Hlavně co se týče tracků, tak nenadchlo. Je znát, že nehraješ moc dlouho. Prásknout pendulum hned na začátek setu, kterýmu má posluchač věřit, je podle mě DJova sebevražda :) Pro kámoše a na chlastačku dobrý, pro seriózní akci prostě nuda...

6/10
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

VirCZ

Příspěvek od VirCZ »

No po pravdě ten začátek se mi tam líbí asi jako jedinej, tak nevim no. Myslim si že pendulum na začátek neni zas něco tak strašnýho, ale je to věc názoru :-) Každopádně sem si u kluků moc nerozuměl se šavlema, takže tam dost věcí nejde ani slyšet tak aby se to správně doplnovalo :-( Zkus kdyžtak tenhle set, ten si myslim že se povedl :-)

http://dnbshare.com/download/Vir-CZdnb2 ... 1.mp3.html

voče

Příspěvek od voče »

[quote="VirCZ"]No po pravdě ten začátek se mi tam líbí asi jako jedinej, tak nevim no. Myslim si že pendulum na začátek neni zas něco tak strašnýho, ale je to věc názoru :-) Každopádně sem si u kluků moc nerozuměl se šavlema, takže tam dost věcí nejde ani slyšet tak aby se to správně doplnovalo :-( Zkus kdyžtak tenhle set, ten si myslim že se povedl :-)

http://dnbshare.com/download/Vir-CZdnb2 ... 1.mp3.html[/quote]

Co k tomu říct. Sand jen "méně je mnohdy více". Podle mě špatnej výběr desek (snad kromě tý cca na 27:00), prostě nemam rád ten nadupanej dancehallovej zvuk stále se omýlající dokola. Já se drumíku věnuju tak osum let, hraju po všech čertech a tohle slyšim všude, nic novýho a pro mě opět nuda. Nezapařil bych, pokud bych neměl hodně promile a nevytáhla mě na to nějaká opravdu vtipná žena :) Natož sedíc v židli při práci.... Ale já když pařim, tak už to fakt musí bejt :) Třeba afrodite je jeden z mála, kterej mě dokáže dostat a překvapit (narozdíl od většiny stáár). A nebo šikovný tekkínko. Sem už holt otupělej :)

Jak dlouho hraješ? Typuju tě tak na dva roky...

Sorry, ale hodnocení stejný jako posledně.. 6/10
DRUM'n'BASS vibezz

VirCZ

Příspěvek od VirCZ »

To já Afrodite nak moc ani nemusim, já radši např. Andy C, Marky, camo and krooked a podobně, takže spíš něco tvrdšího než je právě afrodite. Jinak desky mě dost omezujou, protože jich nemám moc na výběr, ale snažim se je nějak skombinovat a pokaždý to zahraju bez jakejchkoliv příprav, jak mi to de pod ruku. Vim, že se občas netrefim do tý nejlepší kombinace, ale snažim se aby co nejčastěs hráli 2 desky dohromady. Třeba se další set bude líbyt víc :-)

VirCZ

Příspěvek od VirCZ »

Tak sem si poslechl tvůj set z vašich stránek a musim se tě zeptat .... takle ty si představuješ ten set pro seriozní akci? :-D Nevim teda jestli je chyba ve mě nebo jestli se každýmu líbí jinej styl dnb, ale u toho bych asi usnul. Jde vidět, že už chvíli hraješ, ale .... 8 let??? Je fakt že sem hrál na pár akcích (cca tak 20-30) ale každopádně ohlasy byli vždycky moc dobrý, takže si zas uplně nemyslim že bych hrál jen pro kamarády, nebo podobně :-) Nechci se tu dohadovat, protože evidetně každej máme svý argumenty a svý představy, ale jinak sem rád za každý názory :-)

voče

Příspěvek od voče »

Jo, o tom co je dobrý a co špatný můžem polemizovat donekonečna. Vždycky když řeknu A, ty řekneš B. Jináč nejnovější set ode mě je starej minimálně dva tři roky. A taky se mi nelíbí, neni to něco, čim bych se chlubil, ale něco na těch stránkách být musí... Nicméně některý ty desky maj kvalitu a jsou nadčasový, tím jsem si jist. Já vim, jak by měl set vypadat, aby mě bavil, proto radši vlastní nenahrávám, jsem perfekcionista a byl bych jenom nasranej, že nejsem schopen vytvořit nic nového, nadčasového :) Dále jsem skoro přesvědčen, že čim dýl člověk hraje a stále se rozvíjí, tím víc inklinuje k minimalismu.. Proto říkám, že méně je více, proto hodnotim tvůj set negativně. Nebaví mě ten zvuk, jak je snaha nacpat tam za každou cenu co nejvíc zvuků a co nejrychlejc, skoro se to nevyklidní, je to stále stejná zvuková rovina/hladina a nepřekvapí to (tohle dokáže dobře skloubit fakt asi jen Andy). Ty možná názor na to jak by měl set vypadat a taky na DJe, producenty atd. změníš, ale já už nejspíš ne... Mě už jednoduše nebaví poslouchat pořád to samý dokola. Jsem muzikant od dětství (hraju na saxofon) a k hudbě mam evidentně jinej vztah, než ty, řekl bych vytříbenější. Líp ti to asi nevysvětlim.
DRUM'n'BASS vibezz

Penza

Příspěvek od Penza »

Voce: Vidim to podobne jako ty. DNB se sice nevenuju 8 let (ikdyz jsem v ty dobe na nej narazil, tak naplno se mu venuju asi 4roky) a taky jsem takovej dost vybiravej. Dost dnb co se ted produkuje, tak me prijde uz jako dost diskoteka, ten zvuk se me nelibi. S dnb to pro me ma akorat tak spolecnyho, ze to je zlomeny. Takovej ten raveovej zvuk me tam chybi. Spis je ta muzika delana aby to zaujalo co nejvic lidi...

Taky sem nahodim taky nejaky moje sety :-) tak pak ohodnotte
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Zamčeno