Je krásná sluneční neděle a tak jsem si řekl, že si poslechnu další setík. Nejprve jsem byl mile překvapen z vábivé úvodní melodie, kterou přináší první track od Darren Bailie. Milé překvapení však bohužel trvalo jen do prvního přechodu a postupně docházelo s dalším a dalším přechodem k většímu a většímu zklamání.
Xakroo, copak se stalo? Nepamatuju si sice tvé předchozí sety, ale měl jsem tě za DJe, který má přechody bravurně zvládnuté. U tohoto setu ale bohužel není ani jeden přechod zvládnutý na alespoň poslouchatelnou úroveň. Basové linky z druhého tracku vesele odjíždějí pryč od původní a ty s tím nic neuděláš? Nechce se mi ani věřit, že zrovna ty bys uveřejnil něco takového. Začínám si myslet, že jsi nám sem uveřejnil nějakou původní zkaženou verzi, jejímž úmyslem rozhodně nebylo zdobit výběr setů tohoto fóra. Doufám, že k tomu podáš svůj komentář a určitě muselo dojít k chybě...
Měl jsem totiž původně připraveno perfektní hodnocení, protože výběr tracků je přímo b-r-i-l-a-n-t-n-í a velmi známé problémy s hlasitostmi tady téměř nenajdeme. Krom toho nás v úvodu topicu přivítá skutečně nádherný a umělecky dokonalý cover. Xakroo, nebýt těch přechodů, dal bych rozhodně hooooodně vysoko palec nahoru. V tomto případě se současnou podobu setu bohužel ne. Troufám si tvrdit, že tato podoba setu by neměla ani raději spatřit světlo světa. Jinak v DJských soutěžích, kdy je hodnocena kvalita jednotlivých setů, se počítá jeden zkažený přechod (i když jen drobně) jako totální neúspěch a vyřazení takového setu bez ohledu na to, jak dobrý je výběr tracků nebo celkový zbytek setu. Tady těch neúspěchů bylo ale příliš mnoho a rozhodně by stálo za to se stejným pořadím tracků set znovu přeprodukovat.
Čekám na tvůj komentář.