Setík v rytmu swingu!
http://soundcloud.com/darkjober/swinghouse-set-vol-1
Swing House Vol.1
Swing House Vol.1
Novation Twitch + Serato Itch + MacbookPro 13.3 2010 Late
Re: Swing House Vol.1
Výběr tracků skvělej, ale chlape... proboha... vždyť ti to rytmově asi na třech místech vůbec, ale vůbec nesedí! Takový skvělý tracky a ty je takhle zmastíš. Vypni toho VirtualDJe nebo v čem to tvoříš a začni poslouchat. Tohle si přeci do světa vypustit nechtěl...
-
Rancidtekk
djfelixus: ty asi moc nečteš podpisy co? serato itch není přece VDJ? btw, tam mám pocit, že není ani autobeat matching (pokud ano, pls dejte mi to vedet...)
btw, tenhle klučina nehraje dle mého moc dlouho a to dobrý teprve příjde. má skvělej výběr tracků ve většine svých počinů. jenom to chce cvičit, cvičit a cvičit...
EDIT: darkjober: ten novation nevim jestli je dobrá volba do začátku. ty dotykový plošky mě celkem děsí.
btw, tenhle klučina nehraje dle mého moc dlouho a to dobrý teprve příjde. má skvělej výběr tracků ve většine svých počinů. jenom to chce cvičit, cvičit a cvičit...
EDIT: darkjober: ten novation nevim jestli je dobrá volba do začátku. ty dotykový plošky mě celkem děsí.
...:::fuck the beats into your head:::...
Podpisy čtu a co tam kdo má za techniku je mi šumák. Nemusí to být hráno z techniky, kterou má uvedenou v podpisu. Jakmile slyšim takhle hodně rytmově ujetý sety, vždycky tipuju, že to má na svědomí někdo kdo hrál z PC. Kluci, kteří to mastí na CD nebo vinylech mají většinou mixování víc nacvičené než ti na PC. Já tedy nevím jak vy, ale já bych set, kde to takhle moc ujíždí nezveřejňoval. Ale je jasné, že je začátečník a tréninkem tohle všechno vychytá. Je před ním ale ještě dlouhá cesta.
Hraju na Itchi, vim, ze ty sety nestoji za moc, ale jak poznam co tam je spatne? Kdyz si to budu dokola poslouchat doma nebo kdyz mne na to zkusenejsi upozorni? Davam to sem i proto, ze se tady treba najdou rady, jako se mi na plno forech dostava... To co jsem jako prvni zkousel, nebyl VDJ ale traktor
sice PC Control.... ale nikde bych to nezverejnil
Je to moje prvni technika, jogy jsem nikdy nepouzival, tak proc se na ne rovnou ucitRancidtekk píše:novation nevim jestli je dobrá volba do začátku. ty dotykový plošky mě celkem děsí.
-
Rancidtekk
no tak to je mi jasné, že člověk, který o sobě v biografii píše v třetí osobě nepustí špatný set..djfelixus píše:Podpisy čtu a co tam kdo má za techniku je mi šumák. Nemusí to být hráno z techniky, kterou má uvedenou v podpisu. Jakmile slyšim takhle hodně rytmově ujetý sety, vždycky tipuju, že to má na svědomí někdo kdo hrál z PC. Kluci, kteří to mastí na CD nebo vinylech mají většinou mixování víc nacvičené než ti na PC. Já tedy nevím jak vy, ale já bych set, kde to takhle moc ujíždí nezveřejňoval. Ale je jasné, že je začátečník a tréninkem tohle všechno vychytá. Je před ním ale ještě dlouhá cesta.
btw, taky už dělám na novým setu přes dva měsíce. jsem perfekcionista a dokud to není ono, tak to ven nejde.
ale od člověka, který začal dvskem bych takový analog fašismus nečekal...
darkjober: techniku máš skvělou.. hudební vize taky, tak to nezahoď ...(je to jako dobrej vztah. má občas svý krize.)
...:::fuck the beats into your head:::...
1. Nepovažuju se za narcise a myslím, že mohu s klidem říct, že narozdíl od většiny DJů netrpím "In love with myself" komplexem. Životopis ve třetí osobě zní rozhodně profesionálněji, než v první. Je to takový světový standard.Rancidtekk píše:no tak to je mi jasné, že člověk, který o sobě v biografii píše v třetí osobě nepustí špatný set..musíš rozlišit nováčka s pokorou, který tím jenom potřebuje trochu konstruktivní kritiky a ne jenom suché - tam se ti to kope.
btw, taky už dělám na novým setu přes dva měsíce. jsem perfekcionista a dokud to není ono, tak to ven nejde.
ale od člověka, který začal dvskem bych takový analog fašismus nečekal...
2. Chápu začátečníka, který zveřejní set, kde se mu to sem tam kopne a chce radu... v tomhle případě se mu to ale kopalo tak, že by to snad slyšel i hluchej. Co se dá tedy radit? Víc trénovat a to bylo řečeno. A že se to kope? To je slabé slovo, protože takhle rytmově rozházený set jsem už dlouho neslyšel. Kdo se chce něco naučit, musí se také naučit přijímat tvrdou kritiku a něco s tim dělat.
3. Nejsem analogovej fašista a to právě proto, že jsem s DVSkem začínal. Jsem jen alergickej (jako většina DJů, kteří si sáhli na vinyl) na většinu začátečníků, kteří si po týdnu hraní na DJe v pokojíčku uveřejní něco, co set připomíná jenom vzdáleně. Takový nováček pokoru k DJingu zatím rozhodně nemá a musí se to naučit. Za slušným setem se skrývá stovky hodin tréninku.