http://soundcloud.com/dydzej-pepe/summe ... mix-2010-1
SUMMER DANCE MIX 2010
SUMMER DANCE MIX 2010
Čuste, jak jste si všimli venku už začíná být vážně dobrý počasí, proto jsem vytvořil tento letní mix. Jsem začátečník, tak budu rád o kritiku, abych se z chyb co jsem udělal mohl poučit, dík moc.
Re: SUMMER DANCE MIX 2010
někdy bych byl radši, kdyby jaro/léto vůbec nepřišlo, přesně kvůli tomu, co jsi sem postnul
Why? Je to tak strašný?:(Kubík píše:někdy bych byl radši, kdyby jaro/léto vůbec nepřišlo, přesně kvůli tomu, co jsi sem postnul
jo, stejně jako sety felixuse
Za prvé nevim kdo je nějaký Feliux, a za druhý když už nepíšeš, že je to hrozný můžeš taky říct proč. Není umění něčemu říct, že je to strašný a neříct pročKubík píše:jo, stejně jako sety felixuse
je to des... priserny prechody a vyber tracků zhruba stejny jak hitparady ceskych komercnich rádií...
cítím tady virtual dj :-X
cítím tady virtual dj :-X
Hoď sem nějakou svojí práci ať jí můžeme zhodnotit místo těch tvejch keců nebo nám napiš kde hraješ. Kdyby tvoje kritika aspoň byla objektivní...Kubík píše:jo, stejně jako sety felixuse
A teď k věci => Pepe:
Výběr tracků není špatnej, jen by to chtělo zapracovat na přechodech. Z čeho si mixoval?
Vážení pánové s nosánkem o nějaký ten centimetr výš... To, že máte nějaký svůj oblíbený styl ještě neznamená, že ostatní musíte hanit. Já třeba taky preferuju undergroundovej electro house a nedělá mi problém objektivně zhodnotit set v jakémkoliv stylu. Posuzujte mix po technický stránce a vaše trapný neobjektivní emoce si nechte laskavě pro sebe, nikdo na to neni zvědavej a nikomu to hlavně nic nedá.
tohle není nic o nosánku nahorů ani o oblíbeném žánru, rád si poslechnu set klidne i z hudbou která me není zrovná blízká, stačí kdyz v setu bude cítit kvalita, bude mít příběh a bude mít určitý styl. Tohle je jen několik pisnicek z hitparády do sebe žalostným způsobem zapojených.
Dj by měl být nad rádiem a set by měl přinést něco nového, a né jen tupě přehrát písničky co už všichni znají
Dj by měl být nad rádiem a set by měl přinést něco nového, a né jen tupě přehrát písničky co už všichni znají
Nic proti tobě felixusi, ale proč si myslíš že každý může hodnotit až po tom co sám něco přidá? Přece to že se někomu něco nelíbí může dát na jevo a nemusí předvádět co umí sám. Tohle už čtu po několikátý a už mě to vcelku štve. Fakt nic proti tobě nemám jen mě to zajímá...djfelixus píše:Hoď sem nějakou svojí práci ať jí můžeme zhodnotit místo těch tvejch keců nebo nám napiš kde hraješ. Kdyby tvoje kritika aspoň byla objektivní....
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10
Ty seš jak podrážděná ženskádjfelixus píše: Hoď sem nějakou svojí práci ať jí můžeme zhodnotit místo těch tvejch keců nebo nám napiš kde hraješ. Kdyby tvoje kritika aspoň byla objektivní...
A teď k věci => Pepe:
Výběr tracků není špatnej, jen by to chtělo zapracovat na přechodech. Z čeho si mixoval?
Vážení pánové s nosánkem o nějaký ten centimetr výš... To, že máte nějaký svůj oblíbený styl ještě neznamená, že ostatní musíte hanit. Já třeba taky preferuju undergroundovej electro house a nedělá mi problém objektivně zhodnotit set v jakémkoliv stylu. Posuzujte mix po technický stránce a vaše trapný neobjektivní emoce si nechte laskavě pro sebe, nikdo na to neni zvědavej a nikomu to hlavně nic nedá.
Jo a ty pohádky o tvém underground electro housu už tady myslim nikoho nebaví, to můžeš cpát svému psovi, jak je pro tebe hudba život a pak jít hrát diskotéky.
Zatim nekrvácim, ale mam pocit, že tvoje ego ano.
Ty prostě nemůžeš rozdejchat lidi, kteří kromě undergroundu hrají/poslouchají i komerční hudbu, viď? Pro tebe jsou tyhle lidi odpad. Nechť jsi teda odpadem pro lidi, kteří se dokážou dívat na obě strany mince a netrpí "in love with myself" komplexem. Navíc sám máš na svých stránkách track "Axwell - Leave The World Behind", což celkem nechápu, protože pro zapřísáhlýho undergroundovýho příznivce je to komerčárna jako prase. Ale ta melodie je zkrátka až moc dobrá, než aby se to dalo prohlásit za odpad, že?
Hudební styly se zkrátka prolínají a spíš záleží na tom jak se track dotyčnýmu líbí nebo ne. Víc se k tomu nevyjadřuju.
K setu Pepeho... spousty DJů začíná hudbou, která je nejvíc dostupná a ta pochází většinou z rádií. Postupem času pak třeba přejdou na underground nebo u komerčního stylu zůstanou, to už je na nich. Proto na tom nevidim nic špatnýho. Pepe má samozřejmě přechody začátečnický, chyby se mu vyčetly a on zase může dál trénovat.
Ty prostě nemůžeš rozdejchat lidi, kteří kromě undergroundu hrají/poslouchají i komerční hudbu, viď? Pro tebe jsou tyhle lidi odpad. Nechť jsi teda odpadem pro lidi, kteří se dokážou dívat na obě strany mince a netrpí "in love with myself" komplexem. Navíc sám máš na svých stránkách track "Axwell - Leave The World Behind", což celkem nechápu, protože pro zapřísáhlýho undergroundovýho příznivce je to komerčárna jako prase. Ale ta melodie je zkrátka až moc dobrá, než aby se to dalo prohlásit za odpad, že?
K setu Pepeho... spousty DJů začíná hudbou, která je nejvíc dostupná a ta pochází většinou z rádií. Postupem času pak třeba přejdou na underground nebo u komerčního stylu zůstanou, to už je na nich. Proto na tom nevidim nic špatnýho. Pepe má samozřejmě přechody začátečnický, chyby se mu vyčetly a on zase může dál trénovat.