Sound library by Mezcla

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
Mezcla

Sound library by Mezcla

Příspěvek od Mezcla »

Soun library by Mezcla
Jeden z mých prvních setů, chyby tam jsou. Možná příliš komerční, je to věc názoru. Hraju s notebookem + midi kontroler Vestax VCI-100, bez žádné přípravy. Díky za hodnocení :)
Set by Mezcla

deep

Re: Sound library by Mezcla

Příspěvek od deep »

Protože nemám moc času tak jsem si poslechl jen pulku :) a musím říct že vyberem písniček ses trefil do mého stylu ;) Taky ten styl Mixuju a vím že to není nic lehkýho ale ani nic co by se nedalo zvládnout ;) Ale dám ti pár rad ;)
První rada zní ;) : Když přecházíš ž jedoho Tracku na druhýho tak si na každým tracku označ kde ti zažíná melodie a kde ti končí ;) máš tam totiz mezi těma trackama tzv beaty ( nevím jak jinak to napsat ale myslím to tak že je to jen tuc tuc tuc bez melodie ;) )
Druhá rada ;) Napoužívej ty efekty ;) nevím jak ostatním ale mě se k tomuto stylu nehodijou ;) to jsem přesně ty VDJský nekvalitní nelíbívý ;) teda pár dobrejch tam na výběr je ;) Ale to co já slyšel ve tvým setu je nic moc ;)
to je asi vše co bych ti vytknul ;)

Ps : Podle příspěvku vydíš že vážně nemám čas :D
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Mezcla

Příspěvek od Mezcla »

Díky Deepe! :-) Beru na vědomí ;-)

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Nějaké vítky:
- špatné zařazení setu: určitě se nejedná o progressive techno jak na soundcloudu uvádíš, ale do 17. minuty o electro house / electroclash a od 17. minuty směs tech-housu a progressive housu, ke konci pak vokálového housu
- bojuješ s beatama: buď ty nebo software nezvládáte srovnat beaty :) sám musíš slyšet, že ti to při každém přechodu o trochu nesedí, v některých případech až moc... u krátkých časových úseků beatů je to dost slyšet a nepůsobí to hezky

Pochvaly:
+ máš dobrý výběr tracků i přesto, že jsi spojil electro house a progressive house
+ máš dobře srovnané hlasitosti, který sis buď srovnal sám nebo to za tebe udělal program

Závěr:
Ještě musíš hodně trénovat, ale výběr tracků máš dobrý a to je základ. Tu technickou část setu je ale potřeba hodně přebrousit.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Mezcla

Příspěvek od Mezcla »

DJ Felixus
Díky, musím uznat že moje externí zvukovka má trošku problém s latencí, na kterých stále pracuji.
Za tu hlasitost děkuji, na tom samotným jsem docela dlouho pracoval, jsem rád že je výsledek vidět.
Ten styl, ano, to co jsem napsal na Soundcloudu je trochu fail, ale spíš jsem vypsat tagy, protože co jsem měl určit jako jeden styl, když jich je tam několik?
Díky moc! :)

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Stylů tam sice několik je, ale techno mezi nimi rozhodně není. ;)
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Zamčeno