ProgressiveHouse/Trance mix - Sedliv

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
sedliv

ProgressiveHouse/Trance mix - Sedliv

Příspěvek od sedliv »

http://uloz.to/5180443/progressivehouse ... sedliv.mp3

Takovej trosku amatérskej mix , doufám ze nikoho neurazí.
Je to delané ciste jen ve VDJi , budu rád za kazdej názor (i za ten negativní)
Preji prijemny poslech a ocekavam kritiku (chybicky se tam urcite najdou) :-)

Tracklist:
Deadmau5 - Some Chords
D.E.R. & Julius Beat - Our Feeling (KhoMha Remix)
Tiesto vs Diplo - C'Mon
Sander Van Doorn - The riff
Deadmau5 - i said
Pryda - Melo
Michael Woods - Drop Zone
Moguai - Imperial
Denis the Menace - Rebirth
Sander Van Doorn - Bastillion
Sander Van Doorn - Ninety
Armani and Ghost - Airport
Glockenspiel feat blackfeel - white-anny
Sander Van Doorn - Reach out
Tiesto - Traffic

DJ Patrix

Re: ProgressiveHouse/Trance mix - Sedliv

Příspěvek od DJ Patrix »

Pretože trance nepočúvam a nemám rád, set som si stiahol a vypočul "narýchlo" zo zvedavosti, ako si počíňaš vo VDJ.
Čo sa týka tracklistu, pri prvom pohľade ma trochu prekvapilo zaradenie niektorých trackov do setu (Pryda, Deadmau5) a tak si myslím, že je set skôr zložený z obľúbených trackov.
Pri prechodoch si treba ustrážiť gain. Za najväčšiu chybu považujem zapnutý keylock alebo master tempo (českí kolegovia na to majú jedno výborné sloveso " šmoulí" to), čo ja osobne moc neuznávam a mám radšej sety jedného, dvoch štýlov, kde zamykať tóninu v podstate netreba lebo tracky majú rovnaké, resp. podobné BPM. Problém je, že potom ti to usekáva beaty a polovica prechodov vyznieva ako dosť nezvládnutých.

Ak by si chcel aj napriek tomu používať master tempo vo VDJ, treba na to výkonný procesor a hlavne si treba vedieť VDJ nastaviť. Settings > Performances > Master Tempo: Fast je základné nastavenie a malo by vraj zabezpečiť dobrý chod pri rozsahu pitchu -10 %/+10%.
Ak potrebuješ ešte väčší rozsah, treba už zakliknúť možnosť Advanced.
Čo sa týka nastavenia complexity a spatialization: čím vyššie číslo tým lepší výsledok, napr. pri complexity 3 je už odporúčané mať dvojjadrový procesor. Spatialization 0 je základné nastavenie aj pre slabšie PC. Optimálne nastavenie je 3,1 resp. 1,2 pri zapnutom keylocku na jednom decku.

Zamčeno