Opět jsem byl požádán o zhodnocení setu a tak se do toh opustím.
Paul argumentoval tím, že jsem byl na DJ Masters. To ale zase ze mě nedělá žádného profíka, nicméně se na tenhle set podívám trošku z pohledu, jak by se na něj tato soutěž dívala, resp. její porota.
Po technické stránce to nemá chybu. Hlasitosti i beat-match naprosto v pořádku. Máš jistě natrénováno spousty hodin a výsledek je bezostyšně vidět.
K deepu mám přeci jen blíž (díky vokálovějším pasážím), než k minimalu a tak i výběr tracků se mi líbil.
Když se na to podívám z očí soutěže DJ Masters, kde se jako úplný základ bere naprosté zvládnutí techniky mixu, tedy hlasitosti i beat-match tracků, pánové z poroty by určitě vytknuli jisté znudění (ač neoprávněné, tyhle undergroundové styly člověk musí mít rád, aby je mohl hodnotit) a zřejmě by tě hned kvůli tomu odepsali. Naopak za použité efekty bys dostal palec nahoru. Opravdu tam chtěli vidět, že DJ něco dělá. Pouštět tracky za sebou tam většina kluků sice uměla, ale na postup to rozhodně nestačilo. Ujel ti jeden track a i po záchraně backspinem předchozího tracku už to na postup nebylo.
Celkově mi přišlo, že klasický klubový DJ tam prakticky neměl šanci. Celá soutěž byla koncipovaná spíš pro skrečující DJe, kteří za mixákem měli možnost něco předvést.
Nicméně, za mě rozhodně palec nahoru.