panci-deep-house-tech-house mix 6.2011

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno

djmmonte

Re: panci-deep-house-tech-house mix 6.2011

Příspěvek od djmmonte »

Stary moj, mne sa to pacilo, parkrat, asi dva, tri, sa ti jemnucko zakolisalo bpm pri mixovani, ale pri gramcoch je to ok (neber to ako vycitku), ten lahucky skrecing v 54 minute sa mi pacil a neviem ci zamerne si miesal songy kazde 3 a pol minuty (niekedy to bolo aj viac, inekedy aj kratsie), alebo si to tak chcel, ale ok. A este tracklist keby si pripojil, par songov sa mi pacilo, nech viem, co je to za produkcia. Do zmixovania....
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000

Paak

Příspěvek od Paak »

Diky za hodnotenie, s tym zakolisanim bpm mas pravdu proste su to gramce prinasaju mi jediny pozitok pri mixovani a urcite by som ich nemenil za nic ine :) Tie songy som si ani neuvedomil ze mixujem v takej minutazi ale asi to bol priblizny cas ktory sa mi hodil na prechod potom by to asi bolo zase zbytocne dlhe. Tie songy som aj chcel pridat ale nejak som to neriesil ako ich skopnut z odohrateho playlistu. Na buduci mix sa uz pokusim pridat aj playlist
http://www.myspace.com/djpanci

bafko

Příspěvek od bafko »

Set sa mi páčil ;), jediné čo by som vytkol je absencia tracklistu :D, niektoré tracky sa mi dosť páčili ako napr. track ktorý si hral pred important news ;)
soundcloud.com/bafko

Zamčeno