Tady máte můj nový set.
Délka Setu: 01:02:48
Velikost Souboru: 86,26 MB
Kvalita Mp3: 192 kbps
Tracklist:
01. ID
02. Andy Moor - No More (Eelke Kleijn Remix)
03. Cressida - Two-O-Ten (Fabio Schumann Remix)
04. Cramp - Lifestream
05. Mistigris - Crush (Tsjak Vocal Edit)
06. Jerome Isma-Ae - Hold That Sucker Down
07. Mike Foyle Presents Statica - Deadly Nightshade (R.E.N.O.I.S.E. Remix) [My Favorite Track]
08. Marcus Schossow & Robert Burian - Kofola (Jochen Miller Remix)
09. Re-Ward vs. Dr Willis - Maaybe (TyDi's Stadium Mix)
10. Marco V - Coma Aid (Remix) [Old Tack is Back]
11. Fu Man Chu - The Orange Theme (Vegas Baby Remix)
12. Heatbeat - Vergaton (Element One Remix)
http://www.martincarens.lemara.cz/sety/ ... 2.2010.mp3
Doufám, že se vám bude líbít. Za každý komentář budu rád.
Martin Carens
Martin Carens - New Progressive Fifth Broadcast 21.2.2010
-
Martin Carens
Re: Martin Carens - New Progressive Fifth Broadcast 21.2.2010
Ahoj,
poslechnul jsem si set a musim říct, že se mi líbil a to i přesto, že tento styl "progressivu" moc nemusim. Technika mixu je na velmi dobré úrovni, hlasitosti vpořádku, beatmatching taky. Jedinou chybu, kterou jsem snad slyšel byla v 11:55 a v ?39:05? - lehké rozdvojení beatů. Už první přechod se mi líbil jak si čistě a přesně trefil rytmus tracku do právě probíhající melodie, nicméně mi pak prišla divně useknutá i když u druhýho tracku stále běžel pouze podklad. Dále mi pak trochu nesedělo přehození bassů v 56:10, i když to bylo technicky v pořádku, tak mi to nějak k sobě prostě nesedělo, asi způsobeno trackem samotným. Jinak se mi velice líbil track Kofola, od R.Buriana, a zajímavý beat v 17:40. Set se velice příjemně poslouchal a jistě by si našel spoustu příznivců(kdyby se to knim dostalo). Myslim že v rámci tvého hudebního stylu a zaměření si set zaslouží 8/10. Hodně štěstí do budoucna.Ezwell
poslechnul jsem si set a musim říct, že se mi líbil a to i přesto, že tento styl "progressivu" moc nemusim. Technika mixu je na velmi dobré úrovni, hlasitosti vpořádku, beatmatching taky. Jedinou chybu, kterou jsem snad slyšel byla v 11:55 a v ?39:05? - lehké rozdvojení beatů. Už první přechod se mi líbil jak si čistě a přesně trefil rytmus tracku do právě probíhající melodie, nicméně mi pak prišla divně useknutá i když u druhýho tracku stále běžel pouze podklad. Dále mi pak trochu nesedělo přehození bassů v 56:10, i když to bylo technicky v pořádku, tak mi to nějak k sobě prostě nesedělo, asi způsobeno trackem samotným. Jinak se mi velice líbil track Kofola, od R.Buriana, a zajímavý beat v 17:40. Set se velice příjemně poslouchal a jistě by si našel spoustu příznivců(kdyby se to knim dostalo). Myslim že v rámci tvého hudebního stylu a zaměření si set zaslouží 8/10. Hodně štěstí do budoucna.Ezwell