Felixus - Commercial GrooveShit vol.5

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
djfelixus

Felixus - Commercial GrooveShit vol.5

Příspěvek od djfelixus »

Name: Commercial GrooveShit vol.5
Date: 8.1.2011
Genre: Commercial House
Category: compilation

Length: cca. 1hod
Bitrate: 192kbps, stereo

Pro milovníky nejnovějších tanečních pecek nepravidelná dávka komerční taneční music s názvem Commercial GrooveShit s pořadovým číslem 5. Doufejme, že se z ní stane do budoucna pravidelná kompilace. Jako vždy lze poslouchat on-line bez nutnosti stahování. Po kliknutí na odkaz je vám k dispozici rovněž tracklist.

http://web.djfelixus.cz/discography/tra ... Shit_vol.5

Playlist:

Kód: Vybrat vše

01. Alexandra Stan - Mr. Saxobeat (Zagazound Club Extended)
02. Eric Chase - Love Comes Around (Original Mix)
03. Dirt Nasty feat. LMFAO - I Can't Dance (Original Mix)
04. Milk & Sugar vs. Vaya Con Dios - Hey (Nah Neh Nah) (Vocal Mix)
05. The Shapeshifters - She Freaks (Original Mix)
06. Rico Bernasconi & Max Farenthide - Right Now (Na Na Na) (Rico Bernasconi Club Mix)
07. Loona vs. MoveTown - El Cucaracho (Club Mix)
08. Guru Josh Project - This Is The Night (Club Mix)
09. Spankox feat. Patrizia D'addario - You Like Torero (Extenderd Mix)
10. UC-64 - In The Mood (Club Mix)
11. Dabruck & Klein feat. Jean Elan - I've Got My Pride (Hold My Head High) (Original Mix)
12. Sonic Palms - Into The Sun (Club Mix)
13. Far East Movement - Like a G6 (Mike Cole Rmx)
14. Rico Bernasconi & Max Farenthide - Balkan Adventure (Club Mix)
15. The Rumbar - Puertorico (Funkymatthew Remix)
16. Desaparecidos - La Noche (Lanfranchi & Farina Remix)
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

RickySho

Re: Felixus - Commercial GrooveShit vol.5

Příspěvek od RickySho »

zajimalo by me jestli tyhle veci obecne poslouchas nebo to je jen nejaky rekneme "okolnostmi vynuceny" (lepsi vyraz me nenapad) projekt. vim ze v jinych topicach si psal ze nejradsi hrajes undergroundovej electrohouse ale v klubech kde hrajes to nejde...

ja osobne moc tyhle komercni remixy nemusim, ale poslech sem si to, samozrejme technickou stranku ani nema cenu komentovat, to uz mas vymakany maximalne :)

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Máš částečně pravdu. Tyhle kompilace mixuju v podstatě hlavně proto, že v mym okolí v klubech kde působim se nedá hrát opravdová nekomerční hudba. Mixy, kde je slyšet opravdovej a dost tvrdej underground ve stylu dirty electro house "vydávám" pod názvem "Dirty Again".

Jinak díky za názor. ;-)

Kubík

Příspěvek od Kubík »

diskoforum.cz
kdyz teda v okoli nemuzes hrat underground, proc si nespravis chut nekde, kde si muzes hrat co chces - tedy doma nahrat set a dat sem k poslechu.
tak si tu nehraj na nejakej underground, je to k breku.

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Zaprvé... sundej laskavě ten svůj namyšlenej nosánek o něco níž, buď od tý lásky jo?
Zadruhé... přijde mi jako bys nepochopil o čem se tu píše.

Hraju jak underground, tak i komerci. To první je srdcová záležitost a do budoucna bych se chtěl vrhnout výhradně tímhle směrem, ale zatím nebylo moc míst, kde bych tohle mohl prezentovat a to druhý - tedy komerce - to mě částečně živí. Nejsem z toho nějak vytmavenej, ale většina lidí mi musí dát za pravdu, že mnohem víc klubů je v ČR komerčních a pro DJe je snazší uchytit se v těhle klubech. Kdo tvrdí opak, tak nikde nehrál a/nebo neví jak to v tomhle byznysu chodí.

Jinak moje undergroundový i komerční sety lze nalézt na http://web.djfelixus.cz/discography/.

Tak si tu nehraj na nějakýho frajera, je to k breku.

Kubík

Příspěvek od Kubík »

Pochopil sem všechno dobře. Je mi jedno, jestli hraješ komerci nebo underground, to je tvoje věc.
Jediný co nechápu, proč nahráváš komerční sety, jestliže je pro tebe underground tak srdeční záležitost, jak sám říkáš. Sety ti nic nevydělají, nikoho na akci nedotáhnou, protože lidi, kteří to poslouchaj neznají pojem set ( a tím je nechci nějak schazovat, ale ruku na srdce, prostě je to tak a není to nic hrozného ) a kdyby si to chtěl jako promo set, tak to snad stačí nahrát jednou.
To je jediný, co tu nechápu a na co si mi nedokázal odpovědět. Takže jestliže tě ve škole neučili správně si přečíst text a vytáhnout z toho důležité informace, tak by ses tam měl vrátit a ten nosánek si sklopit o něco níž ty, protože 90% tvého textu je o tvé obhajobě, proč hraješ komerčně, což mě, a tuším že nikoho tu, nezajímá.

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Underground a komerce nejsou jen dva protichůdný proudy, na to pozor. Oba dva světy se k životu potřebujou, oba se mohou částečně inspirovat. Tím, že Felixus míchá oboje, si imho na nic nehraje, ale naopak to nevidí takhle vyhroceně. Je třeba si uvědomit, že komerce není sprostý slovo, existuje dobrá i špatná, a s undergroundem je to zrovna tak. Jinak set jsem neslyšel, takže jsem přispěl jen tak na okraj...

RickySho

Příspěvek od RickySho »

Sqara píše:....
amen. naprosto trefne.

ja tu vytku ale teda pochopil tak, ze proc nahrava a postuje komercni sety na net dyz to hraje v klubech jen z nutnosti (ale samozrejme se to dalo napsat i jinak).
podle me kdyz uz se ale nekdo necemu venuje je dobry aby se to snazil delat poradne takze proc by nemohl vzniknout dobry komercni set od vyznavace dirty electrohousu...
nechci tu za nikoho ale samozrejme mluvit... :)

pozeru je dnes plno to je fakt ale zrovna tady felixus podle myho neni ten pripad

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Díky uživatelům RickySHo a Sqara. Narozdíl od Kubíka jste text jistě pochopili. Pro něj ještě extra:

Komerční sety nahrávám jednak kvůli promu, což je pro DJe každý namixovaný zveřejněný set a jednak tyhle setíky používám jako hudební pozadí než začnu v klubu hrát. A protože vystupuju nejčastěji v komerčních klubech, je jasné, že tam nepustím dirty electro house, i když k němu mám mnohem blíž. Určitě neznamená, že když mam ke komerci dál než k undergroundu, nebudu se při mixování snažit. Do DJingu dávám vždycky maximum, ať už časově, úsilím i financema. DJingem žiju stejně jako většina lidí tady na fóru.

Zamčeno