Ezwell on SeeJay Radio
http://soundcloud.com/ezwell/ezwell-in- ... ejay-radio
Jde o moje vůbec první vystoupení v rádiu, doufám, že se set bude líbit.
Za jakýkoliv feedback budu rád, díky. Ezwell
Styl: Tech house
Délka: 56:40
Ezwell on SeeJay Radio
Re: Ezwell on SeeJay Radio
Som totálne zabudol na track shine od superflu, nice set 
soundcloud.com/bafko
-
Paul Diamond
pekne naslapnuty setik
vadilo mi trosku to dost vysoke BPM mas tam aspon 130 ze? ale to je cisto moj subjektivny nazor 
good work!
good work!
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
mě se naopak tohle rychlejší tempo u tech-house líbí víc, než ty zívačky kolem 125bpm
(taky subjektivní názor, sto lidí sto chutí)
za mě palec nahoru :wink2:
za mě palec nahoru :wink2:
veru 100 ludí 100 chutí, viac sa mi páči keď je tech-house okolo 126 bpm 
soundcloud.com/bafko
Chlapci díky Vám všem, takovou chválu sem nečekal a potěšila.
Je to myslím 131-132 BPM a abych řekl pravdu taky to mám radši trochu pomalejší ideálně tak 128-129-130 BPM, ale jelikož jsme tam hráli dva a já navazoval až jako druhý, moc jsem si vybírat nemohl vzhledem k tomu jak hrál. Asi byla chyba, že jsem hrál až jako druhý, ale to jsem si taky určit nemohl, nicméně ještě jednou díky za skvělý feedback.
Je to myslím 131-132 BPM a abych řekl pravdu taky to mám radši trochu pomalejší ideálně tak 128-129-130 BPM, ale jelikož jsme tam hráli dva a já navazoval až jako druhý, moc jsem si vybírat nemohl vzhledem k tomu jak hrál. Asi byla chyba, že jsem hrál až jako druhý, ale to jsem si taky určit nemohl, nicméně ještě jednou díky za skvělý feedback.
-
electroSHOCK
fajny setik,musim pochvalit.mne to tempo pride idealne,tiez radsej hravam na tych 128-130bpm tech house,pomalsie tempo ma uspava 
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II
to electroSHOCK: Díky ti, ono to tempo taky dost určí situace, respektive akce a čas v kterém hraješ, nepatřím mezi ty bezohledné dje, kteří to hned ze začátku akce rvou na 133 a dávaj tam ty největší pecky a myslej si že tim získaj nějaký fandy, akorát to dopadne tak, že ten kdo ho pozval ho už podruhý na hraní nepozve.