Ezwell - Neon one

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
sukinho

Ezwell - Neon one

Příspěvek od sukinho »

Ezwell - Neon one

Genre: electro/tech/progressive house
Lenght:1:03:58

http://soundcloud.com/ezwell/neon-one

djfelixus

Re: Ezwell - Neon one

Příspěvek od djfelixus »

Opět jsem byl požádán o zhodnocení setíku. :-)
Musím říci, že mě setík trošku zklamal. Viděl jsem "electro" a hned jsem si myslel, že set bude plný energie a tempa. Trošku jsem se mýlil a setík je po technické stránce (BPM synchro, hlasitosti...) velmi zdařilý. Tempo i energie celého setu se však drží mírně při zemi. Svou cílovou skupinku si ale jistě najde.
K tomuto setu bych ale využil jeden hezký (i když dost sprostý) upravený citát z jednoho československého filmu: "DJů je na světě jak sr**ek". DJů je na světě opravdu mnoho a je nutné odlišit se mezi nimi. Tento set bych označil spíše jako průměrný díky nespontálnosti a odvaze, která ti chybí. Zkus příště překvapit buď energičtějším výběrem tracků (i s deepem se dá docílit energie) nebo nějakými zajímavými efekty (nebo scratchy), kterými posluchačské publikum okouzlíš a to třeba i v řadách, kde deepu/techu příliš nehoví.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

sukinho

Příspěvek od sukinho »

Díky za zhodnocení, že ti to stylově nebude sedět sem očekával, zajímalo mě spíš jak zhodnotíš technickou stránku setu a ač si myslim, že sem tam udělal spoustu zbytečných chyb, očividně nebyly až tak výrazný. Zařazení jsem napsal podle beatportu, ten beru jako směrodatný. Jedinej první track je tech housovej, zbytek je mix progressive housu a techna a asi dvou electro housovejch tracků, píšu to proto, že mě udivilo, že si o tom psal jako o deepovim setu, což si nemyslim. Deep house opravdu neni moje zaměření a ani mi nic moc hudebně neřiká. Jsem zastáncem toho, že set má mít nějaký děj, vývoj, proto začíná trochu pomaleji, melodičtěji, přemýšlivěji a postupně se rozjede. Taky asi sám víš, že doma to neni to samí jako v klubu kolem půlnoci, kdy by ti to mělo nejvíc šlapat. Jinak efekty bych tam klidně nějaký přidal kdyby bylo čim. Každopádně díky za názor, získávám tím taky jiný náhled než jenom můj osobní.

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

no tak mi to trvalo teda ale konecne som si to vypocul :P ospravedlnujem sa ze som asi mesiac po deadline :D

som milo prekvapeny :) co sa tyka hlasitosti uplne v pohode ziaden problem :) niektore tracky sa mi fakt pacili :) (prvy asi najviac :P) cely set posobi dobrym dojmom trosku mi mozno vadi to ze je tam viac stylov ktore sa stredaju no to je asi uz z mojej osobnej deformacie a uzkej specializacie na deep house... niektore tracky tam tiez zavanali deepom no bolo to dost tech-housove prevazne co mi vobec neprekaza

bavilo ma to ziadne obrovske chyby alebo proste veci ktore by ma rusili alebo nejako iritovali...

dakujem :)
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

sukinho

Příspěvek od sukinho »

díky moc za kladnou kritiku :)

Zamčeno