DJ Vekka - Night set [Techno | 30min | Virtual DJ]

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
DJ Vekka

DJ Vekka - Night set [Techno | 30min | Virtual DJ]

Příspěvek od DJ Vekka »

Zdravím, chtěl bych se Vám pochlubit s mým prvním setem. Je mi 16 let, říkám si DJ Vekka a mixuju pouze přes notebook ve Virtual DJ. Mám na booku jen jeden výstup, takže set je tvořený bez odposlechu (ale to poznáte). Do měsíce plánuju koupit Numark Total Control, tak doufám, že mi to hodnocením nerozmluvíte =) Díky předem

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/691 ... .95MB.html

Sebastian Leger - Talisman
Sebastian Leger - Venus
Natasha Bedingfield - I Bruise easily (B1 & V1r00z)
Benny Benassi - Illusion
Ben Gold & Senadee - Say the word (Johan Exman)
Der Hollander - Das rote pferd
Mallancia - Rock you
Usher - Yeah
Paul van Dyk - Castaway

Po tom, co jsem set nahrál jsem si přečetl pár témat, např. že by singly neměly být moc komerční a spíše vybírat ty co nehrajou každý den v rádiu a nejsou moc známé. Dál že by měl být set v jednom rytmu a v jednom žánru. Příště to snad bude lepší =)

djfelixus

Re: DJ Vekka - Night set [Techno | 30min | Virtual DJ]

Příspěvek od djfelixus »

Rozhodně potřebuješ trénovat a opravdu hodně. Nespoléhej na software, ale na sebe.
Tracky jsou vybraný tak jak jsi je stáhnul z netu, málokterej ti sedí na ten nadcházející. Máš zapnutý master tempo a to ti moc na setu nepřidává. Kerokce a hlasitost jednotlivých tracků jsou nevyrovnané a při mixu to působí zvláštně.

Celkově tedy katastrofa. Ale nezoufej. Každej, kdo začínal, měl takovýhle výsledky. A každej neúspěch je pohon k lepším výkonům. :wink:
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Zamčeno