Dj Valy - massvilium \Trance set\

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
Valy

Dj Valy - massvilium \Trance set\

Příspěvek od Valy »

Zdravím místní komunitu, jsem začínající DJ, nemám žádnou techniku ani o DJingu nic pořádně nevím. Toto je můj druhý pokus v programu VDJ 6.0.2 . Snažil sem se aby to nebylo nudné a mín jsem dbal na spracování spojů(z profesionálního hlediska vám asi bude připadat že vůbec). Doufám že tu máte pochopení pro začátečníky a že mě to hned nezdrbete co sem cpu za hrůzy. Dále bych tímto chtěl poprosit zkušenější DJe aby mi narovinu řekli co všechno je špatně abych na tom mohl zapracovat a pro přístě spravit. Přeji příjemný poslech.

Name : massvilium
Style : Trance
Lenght : 22 min
Size : 50,2 MB
Quality : 320kbps

Tracklist :
1. Moonbeam - Stay With Me (Original Mix)
2. Richard Durand - Dr Gorgo Extended Mix
3. Carlo Resoort - Blinded (Original Mix)
4. Pulser-My_Religion__Original_Mix
5. Lifeserzh - Balsis (Ronski Speed's Positive Ways Remix)
6. Akesson - Without You (Original Mix)

Link :

http://www.edisk.cz/stahni/61145/massvi ... .26MB.html

djfelixus

Re: Dj Valy - massvilium \Trance set\

Příspěvek od djfelixus »

Opět jsem byl požádán o zhodnocení setu a tak jdu tedy na to. :)

Věru nevím, co vytknout dříve. Při poslechu jsem narazil na typické začátečnické chyby:

-> hlasitosti a to včetně hlasitostí mezi přechodovými místy
-> master tempo + autobpm - obojí je velmi zřetelně slyšet a podkopává profesionalitu setu... nauč se srovnávat tempo ručně nebo přejdi na jiný software (doporučuji např. Traktor Scratch), který má tyto funkce propracovanější... VirtualDJ ti na živé hraní rozhodně nedoporučuju
-> výběr tracků... přestože Trance není můj život, kdysi jsem o něj při seberealizaci narazil... zkus míchat tracky za sebou tak, aby se k sobě hodily... konkrétně první track máš s úplně jinými beaty, než druhý a ve výsledku se to kope i kdyby to bylo perfektně srovnaný
-> délka setu... 22 minut je na set opravdu málo a většina setů vyžaduje délku 1hod popřípadě více...
-> začátek setu... každý set by měl mít správný začátek, tzn. buď své osobní intro nebo rovnou puštěný track od místa (nemusí to být vždy začátek tracku - 00:00:00), odkud je to vhodné (první beat, melodie apod.)... konec setu může být proveden fade-outem tak jak to máš ty

Určitě tě čeká ještě spousty práce. Zkus ale opravit tyhle chyby, které jsem ti vytknul, snaž se trénovat co nejvíc a on ten první úspěch brzy přijde. :wink:
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Zamčeno