Dj Stvanec - mini Hip-hop/Dance mix 6minut/120BPM

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
Stvanec

Dj Stvanec - mini Hip-hop/Dance mix 6minut/120BPM

Příspěvek od Stvanec »

Ahoj chcel by som od Vas aby ste to ohodnotili aky mate nato nazor prechody a pod aj ked je to kratke...Dakujem
http://soundcloud.com/mcstvanec/mini-mix-by-dj-stvanec

amdman

Re: Dj Stvanec - mini Hip-hop/Dance mix 6minut/120BPM

Příspěvek od amdman »

Oops, looks like we can't find that page!
...jinak bych si to klidne rad poslech...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Stvanec

Příspěvek od Stvanec »

nahodim to tam este raz uvidim co sa s tym da robit neviem preco to nejde ved to tam bolo ulozene :/

Stvanec

Příspěvek od Stvanec »

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

ten první přechod je cajk, v tom druhym máš na sobě vokály a to není dobrý...
jinak na piškotékách by se tohle ujalo :wink: ty puberťáci by to ani nepostřehli

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Na mě to působí, že si u každého přechodu zapoměl omylem zaplý více šavlí než byl záměr... míchat každej přechod zpíváním přes sebe je dost divný a místama neposlouchatelný, tohle by poznal i puberťák, že je něco špatně... :mrgreen:
Ovšem i jemu by to bylo u prdele, stejně jako všem ostatním :lol:

Když už "megamix" tak lépe, takhle ne :wink:

Stvanec

Příspěvek od Stvanec »

ToLa píše:Na mě to působí, že si u každého přechodu zapoměl omylem zaplý více šavlí než byl záměr... míchat každej přechod zpíváním přes sebe je dost divný a místama neposlouchatelný, tohle by poznal i puberťák, že je něco špatně... :mrgreen:
Ovšem i jemu by to bylo u prdele, stejně jako všem ostatním :lol:

Když už "megamix" tak lépe, takhle ne :wink:
u jedneho vravim toto je len na skusku som to davnejsie robil pokracovat a robit neco nove budem ked uz budu gramce lebo v mojom pripade je to uz nedostatok techniky hluchy nejsom si myslim len sa neda vsetko cez PC programi mixovat tj na prd..a ked budu gramce urobim hodinovy set..ale diki za kritiku

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Tento set ma tu vyhodu, že jsem si ho poslechl, je krátký... Když by stejných 5 píniček (nebo kolik) mělo 25minut, tak to poslouchat nebudu, cekat 6 minut než se něco stane mě nebaví, ale to nic nemění na tom, že i když jsou části písniček sebekratší, tak by to mělo být stjeně "dokonalé" jako set dlouhý...

Stvanec

Příspěvek od Stvanec »

ToLa píše:Tento set ma tu vyhodu, že jsem si ho poslechl, je krátký... Když by stejných 5 píniček (nebo kolik) mělo 25minut, tak to poslouchat nebudu, cekat 6 minut než se něco stane mě nebaví, ale to nic nemění na tom, že i když jsou části písniček sebekratší, tak by to mělo být stjeně "dokonalé" jako set dlouhý...
hej len tam by som zase musel povystrihovat konecne slucky bez spevu a pod...s taky cem urobit dalsi mixac s vela prechodmi a pod...ine je to na disko a na mixtejpeee

Zamčeno