Ahoj chcel by som od Vas aby ste to ohodnotili aky mate nato nazor prechody a pod aj ked je to kratke...Dakujem
http://soundcloud.com/mcstvanec/mini-mix-by-dj-stvanec
Dj Stvanec - mini Hip-hop/Dance mix 6minut/120BPM
Re: Dj Stvanec - mini Hip-hop/Dance mix 6minut/120BPM
Oops, looks like we can't find that page!
...jinak bych si to klidne rad poslech...
...jinak bych si to klidne rad poslech...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
nahodim to tam este raz uvidim co sa s tym da robit neviem preco to nejde ved to tam bolo ulozene :/
http://soundcloud.com/mcstvanec/mini-mix-by-dj-stvanec uz by to malo ist teda dufam :/
ten první přechod je cajk, v tom druhym máš na sobě vokály a to není dobrý...
jinak na piškotékách by se tohle ujalo
ty puberťáci by to ani nepostřehli
jinak na piškotékách by se tohle ujalo
Na mě to působí, že si u každého přechodu zapoměl omylem zaplý více šavlí než byl záměr... míchat každej přechod zpíváním přes sebe je dost divný a místama neposlouchatelný, tohle by poznal i puberťák, že je něco špatně...
Ovšem i jemu by to bylo u prdele, stejně jako všem ostatním
Když už "megamix" tak lépe, takhle ne
Ovšem i jemu by to bylo u prdele, stejně jako všem ostatním
u jedneho vravim toto je len na skusku som to davnejsie robil pokracovat a robit neco nove budem ked uz budu gramce lebo v mojom pripade je to uz nedostatok techniky hluchy nejsom si myslim len sa neda vsetko cez PC programi mixovat tj na prd..a ked budu gramce urobim hodinovy set..ale diki za kritikuToLa píše:Na mě to působí, že si u každého přechodu zapoměl omylem zaplý více šavlí než byl záměr... míchat každej přechod zpíváním přes sebe je dost divný a místama neposlouchatelný, tohle by poznal i puberťák, že je něco špatně...![]()
Ovšem i jemu by to bylo u prdele, stejně jako všem ostatním![]()
Tento set ma tu vyhodu, že jsem si ho poslechl, je krátký... Když by stejných 5 píniček (nebo kolik) mělo 25minut, tak to poslouchat nebudu, cekat 6 minut než se něco stane mě nebaví, ale to nic nemění na tom, že i když jsou části písniček sebekratší, tak by to mělo být stjeně "dokonalé" jako set dlouhý...
hej len tam by som zase musel povystrihovat konecne slucky bez spevu a pod...s taky cem urobit dalsi mixac s vela prechodmi a pod...ine je to na disko a na mixtejpeeeToLa píše:Tento set ma tu vyhodu, že jsem si ho poslechl, je krátký... Když by stejných 5 píniček (nebo kolik) mělo 25minut, tak to poslouchat nebudu, cekat 6 minut než se něco stane mě nebaví, ale to nic nemění na tom, že i když jsou části písniček sebekratší, tak by to mělo být stjeně "dokonalé" jako set dlouhý...