dj H@nys tech-house

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno

sukinho

Re: dj H@nys tech-house

Příspěvek od sukinho »

Set jsem si poslechl vícekrát, abych si byl jistý svým hodnocením. Výborný tech housový set co se výběru tracků týče, opravdu se mi líbil. Mělo to i svůj průběh, nějaký děj, ne jen tak hala bala nasázený za sebe. Po téhle stránce pro mě velmi dobře odvedená práce. Teď k technické stránce setu. Ta bohužel pokulhávala, na můj vkus tam byly až moc často rozdvojené beaty. Sice to vždy bylo o 0.1-0.2% bohužel i to znepříjemňovalo poslech a dojem z celého setu. Takže doporučuju ještě zapracovat na beatmatchingu, hlasitosti byly v pořádku, celkové provedení přechodu také v pořádku. Toliko k mému objektivně subjektivnímu hodnocení/názoru :).
Jsem rád, že se tu po dlouhé době ukázalo zas něco jiného, hudebně zajímavého. Možná bych poprosil o playlist, pokud si ochotný ho zveřejnit, popřípadě mi ho poslat po PM. Těšim se na další set. Ezwell

dj.hanys

Příspěvek od dj.hanys »

sukinho píše:Set jsem si poslechl vícekrát, abych si byl jistý svým hodnocením. Výborný tech housový set co se výběru tracků týče, opravdu se mi líbil. Mělo to i svůj průběh, nějaký děj, ne jen tak hala bala nasázený za sebe. Po téhle stránce pro mě velmi dobře odvedená práce. Teď k technické stránce setu. Ta bohužel pokulhávala, na můj vkus tam byly až moc často rozdvojené beaty. Sice to vždy bylo o 0.1-0.2% bohužel i to znepříjemňovalo poslech a dojem z celého setu. Takže doporučuju ještě zapracovat na beatmatchingu, hlasitosti byly v pořádku, celkové provedení přechodu také v pořádku. Toliko k mému objektivně subjektivnímu hodnocení/názoru :).
Jsem rád, že se tu po dlouhé době ukázalo zas něco jiného, hudebně zajímavého. Možná bych poprosil o playlist, pokud si ochotný ho zveřejnit, popřípadě mi ho poslat po PM. Těšim se na další set. Ezwell

Ahoj, díky moc za hodnocení a názor, vážim si toho...o těch beatech vím :-) bylo to nahrávané doma s pujčeným mixem a přehrávačema,nemohl jsem si za boha na ty přehrávače zvyknout, byli to Stanton c303 a ten má citlivá jog kola a za druhé, jsem na to neměl vůbec klid,příští set nahraju přímo s akce a bude to snad lepší, na akcích a diskotékách hraju jen s Pioneer cdj1000mk3 a mix Pioneer djm600 a na těch to jde uplně samo :-)
Jinak ten playlist ti určitě poskytnu, jen co budu mít trochu času tak ti ho sem hodím. H@nys

Rio

Příspěvek od Rio »

tady taky k poslechu trochu tech housu
cdj 400 ♪ allen heath xone 42 ♪ serato sl3 ♪ Mackie MR5 ♪ tapco sw10 ♪

Zamčeno