dj H@nys tech-house
Re: dj H@nys tech-house
Set jsem si poslechl vícekrát, abych si byl jistý svým hodnocením. Výborný tech housový set co se výběru tracků týče, opravdu se mi líbil. Mělo to i svůj průběh, nějaký děj, ne jen tak hala bala nasázený za sebe. Po téhle stránce pro mě velmi dobře odvedená práce. Teď k technické stránce setu. Ta bohužel pokulhávala, na můj vkus tam byly až moc často rozdvojené beaty. Sice to vždy bylo o 0.1-0.2% bohužel i to znepříjemňovalo poslech a dojem z celého setu. Takže doporučuju ještě zapracovat na beatmatchingu, hlasitosti byly v pořádku, celkové provedení přechodu také v pořádku. Toliko k mému objektivně subjektivnímu hodnocení/názoru
.
Jsem rád, že se tu po dlouhé době ukázalo zas něco jiného, hudebně zajímavého. Možná bych poprosil o playlist, pokud si ochotný ho zveřejnit, popřípadě mi ho poslat po PM. Těšim se na další set. Ezwell
Jsem rád, že se tu po dlouhé době ukázalo zas něco jiného, hudebně zajímavého. Možná bych poprosil o playlist, pokud si ochotný ho zveřejnit, popřípadě mi ho poslat po PM. Těšim se na další set. Ezwell
sukinho píše:Set jsem si poslechl vícekrát, abych si byl jistý svým hodnocením. Výborný tech housový set co se výběru tracků týče, opravdu se mi líbil. Mělo to i svůj průběh, nějaký děj, ne jen tak hala bala nasázený za sebe. Po téhle stránce pro mě velmi dobře odvedená práce. Teď k technické stránce setu. Ta bohužel pokulhávala, na můj vkus tam byly až moc často rozdvojené beaty. Sice to vždy bylo o 0.1-0.2% bohužel i to znepříjemňovalo poslech a dojem z celého setu. Takže doporučuju ještě zapracovat na beatmatchingu, hlasitosti byly v pořádku, celkové provedení přechodu také v pořádku. Toliko k mému objektivně subjektivnímu hodnocení/názoru.
Ahoj, díky moc za hodnocení a názor, vážim si toho...o těch beatech vím
Jinak ten playlist ti určitě poskytnu, jen co budu mít trochu času tak ti ho sem hodím. H@nys
tady taky k poslechu trochu tech housu
cdj 400 ♪ allen heath xone 42 ♪ serato sl3 ♪ Mackie MR5 ♪ tapco sw10 ♪