CrissC - Electro in your Face Rate/Comment

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
CrissC

CrissC - Electro in your Face Rate/Comment

Příspěvek od CrissC »

Další pokus o set, kterej má podle mě snad něco do sebe než to co sem udělal před tím...

http://soundcloud.com/crissc/crissc-ele ... -your-face

Artwork
[img]http://img153.imageshack.us/img153/6638 ... urface.png[/img]

Snad se bude líbit :-)

djfelixus

Re: CrissC - Electro in your Face Rate/Comment

Příspěvek od djfelixus »

Tak jsem si říkal, že když je electro moje parketa, zhodnotim nějakej dobrej setík. Popravdě... nevím co vytknout dříve. Zklamal mě hned výběr tracků a způsob jakým jsou míchány za sebe. Je to jako smíchat jablka a hrušky a do toho ještě banány a pomeranče. Výběr tracků mě zklamal ze dvou důvodů. Tím prvním důvodem, za který tě ale soudit nemohu - to je čistě jen můj osobní pocit, je až přílišná komerčnost tracků. Těšil jsem se na nějaké pořádné energické undergroundové pecky a místo toho jsem se dočkal komerčního klišé oblečené do rádoby electra.
Na druhou stranu, každá snaha se cenní. Z toho setu je ale spoň podle mne cítit, že se začínáš malinko vyhraňovat, ale myslím, že ještě přesně nevíš co bys chtěl do budoucna hrát. Je ale třeba ještě hooodně trénovat a to jak přechody mezi tracky, tak i jejich výběr.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

dj-johny4

Re: CrissC - Electro in your Face Rate/Comment

Příspěvek od dj-johny4 »

no já bych to tak úplně neodsuzoval, záleží co chceš hrát, na klubovější scénu tohle teda není!
ale jestli chceš hrát diskotéky, tak s tímhle bys byl lepší průměr.
Taky mi přijde, že první polovina setu (kterej je celkově děsně krátkej) je namíchaná líp. V té druhé části ty tracky do sebe prostě nejdou. Nekope se ti to, ale jak řikal Felix mícháš hrušky s rajčatama a to moc lidí nežere :-) Gain jednotlivých tracků taky trošku vázne.

Ale jak řikám takovejhle styl očekávám na piškotékách a tam by tohle byl lepší průměr.

Zamčeno