Apokalypse Electro

Nové sety vkládejte po vytvoření profilu v menu DJs.
Zamčeno
deep

Apokalypse Electro

Příspěvek od deep »

Tak po dlouhý době jsem zase něco dám abych slyšel názor zkušenějších ;)
Je to ve stylu Dirty Dutch ,Electro House ,a trocha Housu

http://www.mixcloud.com/vladimir-smetan ... rty-dutch/

Tak mi prosím napište co a jak :) vím že mi to občas zakopává ale s tím už ted nic neudělám :)
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Mezcla

Re: Apokalypse Electro

Příspěvek od Mezcla »

Zase moc se to netluče, to ještě doladíš, uvidíš že jo. A když si rejpnu, někde v klubu to nepůjde slyšet, to mi věř :D
výběr hudby nemůžu soudit, nějak tohle moc neposlouchám, ale jako celek to nezní špatně! :)

deep

Příspěvek od deep »

no já nevím estli to pujde slyšet nebo ne..ale to otestuju v sobotu ;) snad pokud mi dojdou redukce a kabely co budu potřebovat..a estli ne tak se na**to je ale mimo..Díky :) jsem rád že aspon někomu to stálo za to si to poslechnout :)

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

U některých tracků jsou špatně vyvážené hlasitosti. Srovnávání tracků bylo na velmi dobré úrovni. Mám ale podezření, že používáš ve VirtualDJi autoBPM a také key lock. Na mě ale až příliš komerční a málo nápadité. Dirty dutch můžu, ale ne ve stylu Sidneyho Samsona. Jinak set celkem ujde. ;)

Dávám 5/10
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

deep

Příspěvek od deep »

to máš vážně jen podezdření ;) kdybych chtěl používat AutoBPM atd tak si nemusím kupovat kontroler ale můžu mixovat z VDj ;) A na hlasitostech musím eště zamakat o tom vím :) A keylock nepoužívám ;) Většina písniček co jsou v setu jsou oklo 125-133 BPM takže key lock je zbytečnej ;)
A mě se zase ten styl líbí :) ale zase moc nemusím ten co hráváš ty ;) Ale 100 lidí 100 chutí ;)
A děkuju za koment aspon vím co eště zlepšit :) a jsem rád aspon za těch 5/10 ;) ale 10 bodů se snad s kontrolérem nedohrabu :) ale pokusím se o vše ..

Zamčeno