Reklamni plachta

Vše co se týka propagace DJů a parties (jak na grafiku, videa, sociální sitě apd.)
stereoman

Reklamni plachta

Příspěvek od stereoman »

Zdravicko panove,

puvodne to mel resit kolega, ale z casovych duvodu to prehodil na me. Potrebujeme poridit nejakou reklamni plachtu pred stul s gramofony pro par akci. Firma co nam to mela delat zahadne zmizela a ja nemam cas ani chut vybirat dalsi, proto se tedy obracim s radou na vas.

Nevite o nejake levne a pritom solidni firme, ktera nam takovou plachtu vyrobi? Pokud si pamatuji, tak kdyz to kolega resil drive, tak nejvetsi rozdil v cene byl podle pouziti (zda to ma byt plachta navenek nebo dovnitr). Dovnitr byl levnejsi matros apod, coz by mozna ani nevadilo.

Kazdopadne me napadnul dalsi zajimavy dotaz. Mame nekolik ruznobarevnych navrhu a tak by me zajimalo, zda je nejaky rozdil v cene pokud bude plachta pouze v barvach cerna a bila nebo v odstinech sedi nebo se bude jednat o barevny navrh.

Urcite nekdo z vas resil plachtu resil, proto se tady na to ptam. Nejsem v Cr a ani nemam cas vse obvolavat. Samozrejme, ze jsem googlil, ale spousta firem nema na strankach ani cenik - cenova kalkulace na zavolani. Toto znam z drivejsich projektu, ja jim zavolam a oni se me zeptaj jak jsem bohaty (kolik mam na to penez) a kdyz pusobim majetne, tak mi cenu radne osoli :lol:

Predem moc dekuji vsem za jejich poznatky

Mania

Re: Reklamni plachta

Příspěvek od Mania »

Zdarec, zkus se podívat sem http://redotmedia.cz/cs/redotproduction ... tovy-tisk/ , u nás 100% spokojenost, děláme si od nich vše

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Dekuji za tip, jak velkou plachtu jste si nechali delat a kolik stala?

Mohl by mi dale nekdo vysvetlit vyhody a nevyhody (zivotnost,kvalita tisku, udrzba, rozdil v cenach) PVC plachty vs plachty ze sitoviny. Nekde pisi, ze zivotnost PVC plachty je 3 roky, coz mi je celkem zahadou, proc by nemohla vydzet dele ...

atlon

Příspěvek od atlon »

pokial si dobre pamatam, to je len odporucany udaj na zivotnost. bezne vydrzi plachta cca 6-7 rokov, zavisi vsak od toho ako sa pouziva, ci sa stale zvesuje, zavesuje, sklada, staca a podobne. ja mam moznost vidiet plachtu co sme robili pred 8 rokmi a stale je pouzitelna, sice uz dost vyblednuta, ale stale drzi. cize ten udaj je ako "minimalna trvanlivost" alebo nieco take :wink:

a sietovina je nachylnejsia k poskodeniu, cize vyzaduje jemnejsie zaobchadzanie, ale zasa je vyhodnejsia ked sa pouziva vonku vo veternom pocasi, kedze prepusta vzduch cez seba

stereoman

Příspěvek od stereoman »

No u sitoviny zadny udaj o zivotnosti nebyl, takze jsem myslel ze vydrzi vice. U PVC chapu ze skladani a rozhladani plachty zkrati jeji zivotnost. Myslel jsem si, ze toto u sitoviny nehrozi (prece jen je to neco nazpusob klasicke latky) a tak ze sitovina vydrzi dele.

Mam tedy uprednostnit PVC?

atlon

Příspěvek od atlon »

ja osobne tu PVC by som riesil, v podstate aj nase logo som si dal spravit na PVC plachtovinu

papousekm

Příspěvek od papousekm »

Mám možnost přímo vyrobit síťovanou plachtu u nás na firmě. Největší rozměr je 140cm x 90cm. Uchyceni se řeší buď na šňůrky, nebo na očka nebo na tunel. Sám ji vlastním již asi 6 let a pořád je v naprosto stejném stavu. Cena je u ní 500Kč. Mimo to jsem schopen zařídit i výrobu triček, reklamních minidresů atd. Pokud by měl někdo zájem mohu poslat i fotky.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Dekuji za nabidku, ale dam na cetna doporuceni a pujdu do PVC. Mas moznost i vyroby PVC plachty?

papousekm

Příspěvek od papousekm »

Určitě tu možnost mám. Záleží pouze na designu. Sítotisková grafika se cenově liší podle počtu barev a náročnosti. staci mi do e-mailu poslat hruby navrh a rozmer a necham to zkalkulovat u meho tiskare.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

No to je ale nejaky divny, protoze vsude jinde mi rekli, ze na barve a grafice nezalezi. At jim dodam CB navrh nebo barevny navrh, tak cena bude vzdy stejna...

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

zalezi na technologii, u sitotisku musis mit sito na kazdou barvu zvlast

stereoman

Příspěvek od stereoman »

No ja technologii neresim, ja resim finalni produkt. Vsichni doporucili PVC a tam mi zadna z oslovenych firem nerekla, ze cena zavisi od poctu barev ...

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

a nejaku tu konkretnu cenu by ste sem nemohli napisat uz konecne??? ja mam zatial najlepsiu ponuku na banner za cca 10 eur za meter ale bez faktury...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

nějak nechápu, co to má společnýho s reklamní plachtou ?!?!!
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Majky_mike

Příspěvek od Majky_mike »

Běžná komerční cena je u PVC většinou od 700,- Kč/m2 bez DPH. Občas se dá dostat i třeba 200-300,- Kč/m2, ale to je většinou už cena pro stálé zákazníky nebo větší zakázky.

Odpovědět