No tak uvidíme, jestli se to tady chytne ...

http://www.e-ott.info/2010/07/21/hudba-z-archive-org-zdarma-global-funk píše:Archive.org je archiv internetu – od roku 1999 poctivě ukládá významná data, která na netu existují. Toto úložiště je členěno do několika sekcí, mmj. obsahuje také knihy, videa, archiv webových stránek a hudbu.
[/size]Gully píše:Tento server používá naše crew jako výchozí pro sety našich DJ´s
Napsal jsem tu svoje VLASTNÍ zkušenosti, a za těma si stojím.Azu píše:ty o tom víš evidentně kulové a budeš se tu o něčem hádat do krve a ani nevíš o čem tu píšeš. To co tady popisuješ je úplně něco jiného co s tím vůbec nesouvisí.
Do slepé ulice to tady odvádíš ty. Ty ses zeptal kde propagujeme, já ti napsal že nikde z právních důvodů nepropaguji, tedy žádné odbočení od tématu a dokonce sem ti napsal i další alternativní servery které se dnes používají na místo soundcloudu a pokud o tom víš hovno jak to funguje, tak si o tom alespoň něco přečti, třeba i o tom jaké má soundcloud s tím momentálně velké problémy
Ještě se chceš hádat?!nějakej user píše:Vážený pane lee.OSA zastupuje a chrání u ní registrované autory,není to žádné soukromá iniciativa.Že si parta muzikantů zahraje je v pořádku. Pokud hrají svoje skladby,ať si hrajou do aleluja a OSA do toho nic není. Pokud však hrajou skladby jiných autorů,kteří jsou registrováni u OSA,tak používají jejich duševní vlastnictví a to je zboží jako každé jiné a nejsme v komunismu,aby bylo zadarmo. Co se týká Vašeho kamaráda,tak pokud má skladby přihlášené u OSA jako autor a příslušné radio odešle playlists,kde jsou uvedené jeho skladby na OSA,tak určitě dostane připsané tantiemy.Pokud ne,má možnost stěžovat si na příslušném oddělení OSA.Já osobně s nima nemám žádné problémy.Naopak.Pokud někdo uvede mne jako autora nebo upravovatele u nějaké skladby,kterou nemám přihlášenou,tak mne upozorní abych ji přihlásil.
Já se s tebou hádat nemusím, já sem si tím celým procesem již prošel a to včetně policie. Ty si totiž nepochopil o čem píšeš, stále popisuješ veřejnou produkci, což je něco zcela jiného a to včetně zákonů, které se k tomu vztahují.gully píše:Ještě se chceš hádat?!