Trochu mimo téma, ale...Majky_mike píše: Z DJM 800 dostaneš lepší zvuk než z DJM 600 i u analogových vstupů (vinylu)... ty AD převodníky jsou velmi kvalitní a na 32 bit. To co píšeš je jen teorie. Praxe je taková, že záleží na kvalitě analogových komponentů, pokud se jedná o zvuk... s digitálním řešením se dá se zvukem dělat mnohem komplexnějších věcí beze ztrátky kvality. Jedinej problém je ten AD převod, ale to je zase o kvalitě převodníku.
Zrovna u srovnání DJM 800 a 600 to je dost jasný... DJM 600 je horší v každém ohledu i u analogových vstupů. A to o hodně.
Vyzkoušej a uvidíš....
Tak za prvé mám dávno vyzkoušeno a ze všech digitálních mixů lezou v uvozovkách hrozný pazvuky při přehrávaní vinylů (je jasné že budu-li dnes srovnávat na mixu DJM600, který sloužil v klubu kde se hraje 5x týdně pár let v kuse asi už ta kvalita zvuku na dobrý úrovni nebude, ne pro špatnou konstrukci ale pro zničené odporové dráhy všech potenciometrů s velkými kapacitními svody, osobně bych dneska žádnou jetou 600ku nekoupil, za posledních pár let jsem neviděl žádnou v dobrým stavu, nic to nemění na tom že to byl špičkový analogový mix).
Za druhé napsat že spojitá zvuková vlna (vinyl) se rozdrbáním na kostičky stane lepší, poslouchatelnější je přinejmenším krátkozraké. Doporučuju tu trapnou toerii nastudovat poněkud více.
Za třetí jsem svůj postoj ke kvalitě celého zvukového řetězce vyjádřil naprosto jednoznačně a pro tazatele dostatečně přínosně.
Pokud chceš diskutovat o kvalitě analog vs. digital klidně můžem v jiném tématu.