Ztrácení cue bodů
-
Ztrácení cue bodů
Zdravím chci se zeptat zda nevíte kde by mohl být problém, že když najedu na track uloží se mi cue bod hned na začátku Autocue a já to pustím abych naposlouchal náhle se ten Cue bod ztratí a jede čistě jen play jako by se ten cue bod vymazal a nebyl. Firmware mám ten nejnovější takže v tom jsem problém nenašel a dělá mi tu jen u některých traků a nebo pak rovnou třeba z tracku 04 přeskočí na 01 když dám cue. V pio 1000 mi to jede normálně bez chyby takže i chybu CD bych nějak vyloučil.
2x Pioneer CDJ 1000 MkIII, Reelop RMX-30
Re: Ztrácení cue bodů
Nějak si zapomněl zmínit v jakém přehrávači ti to dělá, když v CDJ 1000mk3 ti to je v poho.
-
Jo sorry, zapoměl jsem je to na CDJ 800 mk2.
Nechci tě nějak podceňovat, ale nezlobí ti mikrospínač tlačítka CUE?
-
Taky tě nechci podceňovat, ale ,Nemáš náhodou auto cue vypnutý ??? To by odpovídalo , tomu že se třetí track vrátí na první stopu, protože tam je první auto cue na začátku
Delším podržení tlačítka "time code / auto cue" si změníš jestli to má automaticky cue bodovat, nebo ne "
Delším podržení tlačítka "time code / auto cue" si změníš jestli to má automaticky cue bodovat, nebo ne "
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
-
Nene Autocue mam zapnutý, a ten spínač bych také neřekl když si to na tom začátku loopnu nebo si udělám cue o kus dál tak už je tam a drží ve většině případech, ale občas když na to zapomenu tak mi to pak ujede když to beru takto od začátku jen, ale už jsem to nějak tak vyřešil dělá to jen jedno CD co jsem si všiml takže se to spíše hádá jen sním jen mi přijde, že ty 800mk2 toho zchroustaj daleko míň než 1000mk3Dj Broulik píše:Taky tě nechci podceňovat, ale ,Nemáš náhodou auto cue vypnutý ??? To by odpovídalo , tomu že se třetí track vrátí na první stopu, protože tam je první auto cue na začátku