Ztrácení cue bodů

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
DCSHOEcompany
Příspěvky: 27
Registrován: 12 zář 2011 22:48

Ztrácení cue bodů

Příspěvek od DCSHOEcompany » 26 lis 2011 14:31

Zdravím chci se zeptat zda nevíte kde by mohl být problém, že když najedu na track uloží se mi cue bod hned na začátku Autocue a já to pustím abych naposlouchal náhle se ten Cue bod ztratí a jede čistě jen play jako by se ten cue bod vymazal a nebyl. Firmware mám ten nejnovější takže v tom jsem problém nenašel a dělá mi tu jen u některých traků a nebo pak rovnou třeba z tracku 04 přeskočí na 01 když dám cue. V pio 1000 mi to jede normálně bez chyby takže i chybu CD bych nějak vyloučil.
2x Pioneer CDJ 1000 MkIII, Reelop RMX-30

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Ztrácení cue bodů

Příspěvek od djfelixus » 28 lis 2011 08:40

Nějak si zapomněl zmínit v jakém přehrávači ti to dělá, když v CDJ 1000mk3 ti to je v poho.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

DCSHOEcompany
Příspěvky: 27
Registrován: 12 zář 2011 22:48

Re: Ztrácení cue bodů

Příspěvek od DCSHOEcompany » 28 lis 2011 12:37

Jo sorry, zapoměl jsem je to na CDJ 800 mk2.
2x Pioneer CDJ 1000 MkIII, Reelop RMX-30

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: Ztrácení cue bodů

Příspěvek od djfelixus » 29 lis 2011 11:22

Nechci tě nějak podceňovat, ale nezlobí ti mikrospínač tlačítka CUE?
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Dj Broulik
Příspěvky: 203
Registrován: 03 kvě 2011 09:42

Re: Ztrácení cue bodů

Příspěvek od Dj Broulik » 29 lis 2011 15:36

Taky tě nechci podceňovat, ale ,Nemáš náhodou auto cue vypnutý ??? To by odpovídalo , tomu že se třetí track vrátí na první stopu, protože tam je první auto cue na začátku


Delším podržení tlačítka "time code / auto cue" si změníš jestli to má automaticky cue bodovat, nebo ne :idea: "
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25

DCSHOEcompany
Příspěvky: 27
Registrován: 12 zář 2011 22:48

Re: Ztrácení cue bodů

Příspěvek od DCSHOEcompany » 29 lis 2011 20:54

Dj Broulik píše:Taky tě nechci podceňovat, ale ,Nemáš náhodou auto cue vypnutý ??? To by odpovídalo , tomu že se třetí track vrátí na první stopu, protože tam je první auto cue na začátku


Delším podržení tlačítka "time code / auto cue" si změníš jestli to má automaticky cue bodovat, nebo ne :idea: "
Nene Autocue mam zapnutý, a ten spínač bych také neřekl když si to na tom začátku loopnu nebo si udělám cue o kus dál tak už je tam a drží ve většině případech, ale občas když na to zapomenu tak mi to pak ujede když to beru takto od začátku jen, ale už jsem to nějak tak vyřešil dělá to jen jedno CD co jsem si všiml takže se to spíše hádá jen sním jen mi přijde, že ty 800mk2 toho zchroustaj daleko míň než 1000mk3
2x Pioneer CDJ 1000 MkIII, Reelop RMX-30

Odpovědět