Zkušenosti s Pio CDJ-850
Zkušenosti s Pio CDJ-850
Ahoj kluci, zvažuji koupi pincků CDJ-850. Máte s nimi někdo nějakou zkušenost? Známý mi povídal, že prý mají zabrzděný firmware, že jim dost věci trvá než to zpracují a že prý mají zbytečně moc citlivý jog talíř. Předem díky za rady
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
Re: Zkušenosti s Pio CDJ-850
Při hraní z CD v nich není rozdíl oproti předchozím CDJ800
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
A vyplatí se za tu cenu nebo ne? Právě zvažuji CDJ800 a nebo pak tyhle.. Jinak díky za info AzuAzu píše:Při hraní z CD v nich není rozdíl oproti předchozím CDJ800
-
Když si to tak vezmeš, tak cdj 800 dá se říct nic neumí. 850 má USB. Už to je důvod si ho koupit. Jinak určitě nešlápneš vedle ani jedním z nich. Otázka je, co všechno od těch playerů požaduješ...havlis píše:A vyplatí se za tu cenu nebo ne? Právě zvažuji CDJ800 a nebo pak tyhle.. Jinak díky za info AzuAzu píše:Při hraní z CD v nich není rozdíl oproti předchozím CDJ800
CDJ-800 už se nevyráběj, z Pioneerů se prodávají jen modely 350, 850, 900, 2000
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Hraju jen z audio CD. Tu a tam bych samozřejmě USB využil. Jinak co od nich očekávat.. Samozřejmě aby se mi hned po záruce nerozpadly Jinak přehrávače využívám standardně. Co mě nejvíc na těchto modelech zajímá, jsou ty navolený smyčky. Taky mě dost u těch nových přitahuje ten jejich design.DeeJay PiPi píše:Když si to tak vezmeš, tak cdj 800 dá se říct nic neumí. 850 má USB. Už to je důvod si ho koupit. Jinak určitě nešlápneš vedle ani jedním z nich. Otázka je, co všechno od těch playerů požaduješ...havlis píše:A vyplatí se za tu cenu nebo ne? Právě zvažuji CDJ800 a nebo pak tyhle.. Jinak díky za info AzuAzu píše:Při hraní z CD v nich není rozdíl oproti předchozím CDJ800