Zasunout jde ale nevysune se ven !! Prosím poradit-spěchá!!

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
michalduranik

Zasunout jde ale nevysune se ven !! Prosím poradit-spěchá!!

Příspěvek od michalduranik »

Ahoj všichni, prosím poraďte mi. Koupil jsem Reloop RMP 2 a když zasunu CD je to fpohodě ale jak ho chci vysunout tak Dám šipku označující EJECT-Vysunout a ono nic,je slyšet že se to snaží ale CD prostě nevyleze a na displayi napíše Error. Prosím poraďte...dá se to opravit ?za kolik?komu to mám dát na opravu ?máte kontakt ?rady ? Ahoj a díky předem Michal

ToLa

Re: Zasunout jde ale nevysune se ven !! Prosím poradit-spěchá!!

Příspěvek od ToLa »

Co třeba zkusit tam kde jsi to koupil? :shock:

michalduranik

ToLa píše:Co třeba zkusit tam kde jsi to koupil? :shock:
Koupil jsem to přes inzerát, bylo to asi tak 4 hodinky fpohodě a teď to dělá toto .... prosím RADY !!!!!!!!!

Dj.BoB

Příspěvek od Dj.BoB »

Každopádně, ten od koho jsi to koupil, to věděl, že to blbne a záměrně se toho zbavil! Asi jsou už po záruce, ale teď si nevzpomenu jestli se dva roky prodávají, možná má od toho papíry a je tam třeba nějaký ten měsíc ještě. Pokuď to nekoupil bůh-ví z kama!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

michalduranik

Dj.BoB píše:Každopádně, ten od koho jsi to koupil, to věděl, že to blbne a záměrně se toho zbavil! Asi jsou už po záruce, ale teď si nevzpomenu jestli se dva roky prodávají, možná má od toho papíry a je tam třeba nějaký ten měsíc ještě. Pokuď to nekoupil bůh-ví z kama!
Záruku říkal že nemá že to ztratil...tak jsem řekl fajn za tu cenu když to jede...a vono ejhle..hajzlik ... bacha na to...vrátím mu to za peníze na zpět a koupím jiný.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

A máš dojem, že on to bude od tzebe chtít jo? :mrgreen:

michalduranik

ToLa píše:A máš dojem, že on to bude od tzebe chtít jo? :mrgreen:
jelikož mám taťku u policie tak bude snadný dokázat podvod. Už jsem sním domluvenej že mu to vrátím. samozřejmě on mě prachy taky.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

A jak bys to dokázal?

Azu

Příspěvek od Azu »

Já osobně bych tě poslal do prdele, protože ti ukázal že to funguje a fungovalo ti to a že ti to nyní již nefunguje je věc úplně jiná, která mohla být naprosto klidně způsobena při přepravě k tobě domů, stejně tak nějakým bordelem z CD. Můžem mít otce policistu, soudce, nebo kata a je to úplně jedno a promiň jestli tvůj otec je takovej magor, že by se nechal zatáhnout do něčeho takového a chtěl dělat nátlak na dotyčného tím že policista, tak by se také mohlo jednat o zneužití pravomoci veřejného činitele.
Musem by ten přehrávač dostat do rukou nějaký servis, který by musel doložit, že ta vada byla prokazatelně známá již při prodeji, ale to nikdy nedokážeš.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět