ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
dawedawe
Příspěvky: 4
Registrován: 12 led 2009 10:17

ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO

Příspěvek od dawedawe » 13 led 2009 02:05

cau, nebyl by nekdo tak hodnej a neporadil me jak zapojit gramce s mixem a z mixu do repra?...zapojil jsme klasicky gramce do mixaku..ale jelikoz mam vestax PMC 06 tak tam je jen LINE OUT 1 a LINE OUT 2...repro jeste nemam vybrany...asi budu potrebovat nakou zvukovku nebo neco abch propojil oba ty OUTy do jednoho repra ze?..prosim o radu co koupit k repru atd.. dekuji

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO

Příspěvek od Azu » 13 led 2009 13:45

Jak tohle může vůbec někdo myslet vážně to opravdu už nechápu, nad tím zůstává rozum stát :shock: Pomalu od školky Vás učej anglicky a neumíte si přeložit ani co znamená IN a OUT, to je fakt konec, nehladě na to že to snad musí zapojit správně i úplněj analfabet.
Kam asi tak myslíš že se to zapojí? Gramce do Phono Input a z mixu do beden přes Output. Co nekdo na tom nedokáže pochopit mně je úplně záhadou. A co asi tak můžeš potřebovat k zapojení těch beden? To je snad jasný, takovej konektor na bednách, který pasuje do toho konektoru na mixu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

KILLA BEE
Příspěvky: 183
Registrován: 19 srp 2007 22:31

Re: ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO

Příspěvek od KILLA BEE » 13 led 2009 15:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

azu praskne ti cévka :lol:
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO

Příspěvek od Paul Diamond » 13 led 2009 20:20

ehm ....... nezrobime TOP 10 ? :D
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Re: ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO

Příspěvek od LuKyss » 13 led 2009 22:23

Chudák vestax 06, ten si s tebou asi ještě zažije. Až bude jiskřit tak napiš :).
ReproMania.NET

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 11:09

Re: ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO

Příspěvek od Dj.BoB » 23 led 2009 17:27

Nezlobte se na mě, ale z mé strany by takový člověk vůbec neměl začínat s Djingem a ničím podobným... Z Out 1,2 do zvukovky ke smíchání a potom do Repra. Jo jedině kdyby jsi chtěl nahrávat, pak, ale ten OUT ti stačí jeden. Jako kdybych tu nebyl, ale nemohl jsem to vydržet :oops:
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

Odpovědět