ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO
ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO
cau, nebyl by nekdo tak hodnej a neporadil me jak zapojit gramce s mixem a z mixu do repra?...zapojil jsme klasicky gramce do mixaku..ale jelikoz mam vestax PMC 06 tak tam je jen LINE OUT 1 a LINE OUT 2...repro jeste nemam vybrany...asi budu potrebovat nakou zvukovku nebo neco abch propojil oba ty OUTy do jednoho repra ze?..prosim o radu co koupit k repru atd.. dekuji
Re: ZAPOJENI GRAMCU A MIXAKU PRES LINE OUT DO REPRO
Jak tohle může vůbec někdo myslet vážně to opravdu už nechápu, nad tím zůstává rozum stát
Pomalu od školky Vás učej anglicky a neumíte si přeložit ani co znamená IN a OUT, to je fakt konec, nehladě na to že to snad musí zapojit správně i úplněj analfabet.
Kam asi tak myslíš že se to zapojí? Gramce do Phono Input a z mixu do beden přes Output. Co nekdo na tom nedokáže pochopit mně je úplně záhadou. A co asi tak můžeš potřebovat k zapojení těch beden? To je snad jasný, takovej konektor na bednách, který pasuje do toho konektoru na mixu.

Kam asi tak myslíš že se to zapojí? Gramce do Phono Input a z mixu do beden přes Output. Co nekdo na tom nedokáže pochopit mně je úplně záhadou. A co asi tak můžeš potřebovat k zapojení těch beden? To je snad jasný, takovej konektor na bednách, který pasuje do toho konektoru na mixu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

azu praskne ti cévka

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
-
ehm ....... nezrobime TOP 10 ? 

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
Chudák vestax 06, ten si s tebou asi ještě zažije. Až bude jiskřit tak napiš
.

ReproMania.NET
Nezlobte se na mě, ale z mé strany by takový člověk vůbec neměl začínat s Djingem a ničím podobným... Z Out 1,2 do zvukovky ke smíchání a potom do Repra. Jo jedině kdyby jsi chtěl nahrávat, pak, ale ten OUT ti stačí jeden. Jako kdybych tu nebyl, ale nemohl jsem to vydržet 

už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!