vyskakuje smycka
- Dj Tesadela
vyskakuje smycka
ahoj.mam aa flex 100 a asi po 3minutach mi prestane hrat reloop porad dokola a skladba sama zacne pokracocat dal(za koncem smycky).je to normal,nebo mam problem?diky
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec
- Dj Tesadela
Re: vyskakuje smycka
takovejch odborniku a nikdo neporadi?
skus sa opytat toho kto ti tie amerikany nahovoril, ono ten ameriakan tu moc ludi nema, ja som mal pioneera 100, teraz 350 ,ohladom tychto viem poradit,pripadne pioneer vseobecne.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
to by aj mňa zaujímalo,prečo zobral tie a nie pio 100ky,ktoré mu tu každý odporúčal.
- Dj Tesadela
delaji to oba playery,ale jen kdyz v te smycce delam scratch.myslim si,ze je to kvuly tomu,ze to poustim na palenkach a jeste k tomu mp3 a 24*rychlost vypalovani(v prirucce doporucuji max 2 az 4*) ... ty cdj 100 by vubec neprechroupaly mp3 a snad ani ten scratch nemaji a kdo vi jak by snima predchozi majitel zachazel.....ja jsem stema amerikanama zatim spokojen velice(za ten peniz).kdyby mi nekdo za hrani casem platil,tak proc si neporidit treba top ten pio,ze?
co znamy mali tie amerikany, mal som moznost sa na nich pobavit, bola to 300 a 500, a mali svoje muchy, obcas sa vypli, obcas zamrzli,nieco prestalo reagovat,oneskorene reakcie a tak dal a tak dal.
ta cdj 100 nema scratch ani mp3, ale spolahlivost o ktoru sa mozes opriet !
ono na to raz prides, hlavne ked budes mat akciu a budes potrebovat aby ti masiny isli v kuse 8 a viacej hodin.ludia ta budu otravovat, pesnicky budes hladat, a este ti zacnu prehravace blbnut tak si mozes aj vlasy vytrhat!
doma na trenovanei to nemusi byt zla volba , ale na staly provoz by som to osobne neriskoval.
ta cdj 100 nema scratch ani mp3, ale spolahlivost o ktoru sa mozes opriet !
ono na to raz prides, hlavne ked budes mat akciu a budes potrebovat aby ti masiny isli v kuse 8 a viacej hodin.ludia ta budu otravovat, pesnicky budes hladat, a este ti zacnu prehravace blbnut tak si mozes aj vlasy vytrhat!
doma na trenovanei to nemusi byt zla volba , ale na staly provoz by som to osobne neriskoval.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
- Dj Tesadela
- Dj Tesadela
takze drobnosti na amerikanech neresit.....

presne tak taketo prkotinky neries ked si si kupil tie AA ked chces aby nieco fungovalo na 100% tak si si mal kupit tie cdj100... nejaky zachovaly kus... 

CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...
Ahoj, zkus kontaktovat servis, tam by měli poradit. Jinak této řadě AA (mám CDI 300 MP3) nemám co vytknout. Mám je od roku 2008 a šlapou bez jediného problému. Používat Scratch ve smyčce jsem ovšem nezkoušel.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100
- Dj Tesadela
uz je mam nejaky ten tyden tak je trochu zhodnotim.....smycka blbla mou vynou(velika rychlost vypalovani)..u origo cd a dobre vypalenych no problem
odehral jsem si na nich uz i mensi 5 hodinovou akcicku a vse v pohode.jinak jsem se na nich docela naucil hrat(duvod koupe) a zpetne jsem rad,ze jsem nevzal jete pincky,uz jen kvuli absenci cratche,efektu a ze to nepobira palenky a mp3,navic kdo vi v jakem by byli stavu :wink2: pro zacatecnika za ten peniz dobra volba.

CDJ100 bere palene CDcka
Tak to je dobře, že se to vyřešilo. CD pal maximálně 8čkou rychlostí. K předchozímu příspěvku - 100ky čtou pálená CD, ale nečtou CD-RW. Jinak hraní z Flexů se neboj - jak jsem již psal, je to spolehlivá řada. Za ty peníze výborná volba.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100