vyskakuje smycka

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

vyskakuje smycka

Příspěvek od Dj Tesadela » 01 črc 2012 21:46

ahoj.mam aa flex 100 a asi po 3minutach mi prestane hrat reloop porad dokola a skladba sama zacne pokracocat dal(za koncem smycky).je to normal,nebo mam problem?diky
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od Dj Tesadela » 02 črc 2012 16:01

takovejch odborniku a nikdo neporadi?
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

johnny
Příspěvky: 305
Registrován: 20 říj 2010 20:31

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od johnny » 03 črc 2012 21:46

skus sa opytat toho kto ti tie amerikany nahovoril, ono ten ameriakan tu moc ludi nema, ja som mal pioneera 100, teraz 350 ,ohladom tychto viem poradit,pripadne pioneer vseobecne.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od piatro » 03 črc 2012 22:35

to by aj mňa zaujímalo,prečo zobral tie a nie pio 100ky,ktoré mu tu každý odporúčal.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od Dj Tesadela » 03 črc 2012 23:50

delaji to oba playery,ale jen kdyz v te smycce delam scratch.myslim si,ze je to kvuly tomu,ze to poustim na palenkach a jeste k tomu mp3 a 24*rychlost vypalovani(v prirucce doporucuji max 2 az 4*) ... ty cdj 100 by vubec neprechroupaly mp3 a snad ani ten scratch nemaji a kdo vi jak by snima predchozi majitel zachazel.....ja jsem stema amerikanama zatim spokojen velice(za ten peniz).kdyby mi nekdo za hrani casem platil,tak proc si neporidit treba top ten pio,ze?
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

johnny
Příspěvky: 305
Registrován: 20 říj 2010 20:31

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od johnny » 04 črc 2012 21:13

co znamy mali tie amerikany, mal som moznost sa na nich pobavit, bola to 300 a 500, a mali svoje muchy, obcas sa vypli, obcas zamrzli,nieco prestalo reagovat,oneskorene reakcie a tak dal a tak dal.

ta cdj 100 nema scratch ani mp3, ale spolahlivost o ktoru sa mozes opriet !

ono na to raz prides, hlavne ked budes mat akciu a budes potrebovat aby ti masiny isli v kuse 8 a viacej hodin.ludia ta budu otravovat, pesnicky budes hladat, a este ti zacnu prehravace blbnut tak si mozes aj vlasy vytrhat!

doma na trenovanei to nemusi byt zla volba , ale na staly provoz by som to osobne neriskoval.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od Dj Tesadela » 05 črc 2012 00:37

to johny:souhlas.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od Dj Tesadela » 05 črc 2012 00:40

takze drobnosti na amerikanech neresit.....:-)
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

dj_snake
Příspěvky: 151
Registrován: 14 čer 2011 19:56

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od dj_snake » 01 bře 2013 01:19

presne tak taketo prkotinky neries ked si si kupil tie AA ked chces aby nieco fungovalo na 100% tak si si mal kupit tie cdj100... nejaky zachovaly kus... :-D
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

djchemik
Příspěvky: 89
Registrován: 28 říj 2011 12:37

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od djchemik » 01 bře 2013 10:11

Ahoj, zkus kontaktovat servis, tam by měli poradit. Jinak této řadě AA (mám CDI 300 MP3) nemám co vytknout. Mám je od roku 2008 a šlapou bez jediného problému. Používat Scratch ve smyčce jsem ovšem nezkoušel.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

Uživatelský avatar
Dj Tesadela
Příspěvky: 92
Registrován: 07 kvě 2012 13:48

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od Dj Tesadela » 02 bře 2013 19:00

uz je mam nejaky ten tyden tak je trochu zhodnotim.....smycka blbla mou vynou(velika rychlost vypalovani)..u origo cd a dobre vypalenych no problem :!: odehral jsem si na nich uz i mensi 5 hodinovou akcicku a vse v pohode.jinak jsem se na nich docela naucil hrat(duvod koupe) a zpetne jsem rad,ze jsem nevzal jete pincky,uz jen kvuli absenci cratche,efektu a ze to nepobira palenky a mp3,navic kdo vi v jakem by byli stavu :wink2: pro zacatecnika za ten peniz dobra volba.
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Uživatelský avatar
johney
Příspěvky: 170
Registrován: 29 lis 2012 02:27

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od johney » 02 bře 2013 22:36

CDJ100 bere palene CDcka

djchemik
Příspěvky: 89
Registrován: 28 říj 2011 12:37

Re: vyskakuje smycka

Příspěvek od djchemik » 04 bře 2013 10:17

Tak to je dobře, že se to vyřešilo. CD pal maximálně 8čkou rychlostí. K předchozímu příspěvku - 100ky čtou pálená CD, ale nečtou CD-RW. Jinak hraní z Flexů se neboj - jak jsem již psal, je to spolehlivá řada. Za ty peníze výborná volba.
2x AA CDI 300 MP3, AA QD5-MKII, 2x Akiyama K2, the t.bone IEM 100

Odpovědět