Výměna světla u Technicse SL 1210

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
seemii

Výměna světla u Technicse SL 1210

Příspěvek od seemii »

Přestalo mi svítit pop-up světýlko na ovětlení jehly, tak ho chci vyměnit. Koupil jsem si nový LED diody místo nesvítícího světla. Akorát řešim problém, jak se dostat k tomu světýlku ve válečku, je tam potřeba dle návodů speciální Philips šroubovák, kterej však nemám.
Netušíte někdo co je to za šroubovák a kde ho sehnat?

THX

Kubík

Re: Výměna světla u Technicse SL 1210

Příspěvek od Kubík »

Třeba tady -> http://www.sczmodelshop.cz/naradi/250-k ... vak-5-0mm/ ale chtělo by to asi nějaký další specifikace ...

crewy

Příspěvek od crewy »

co je na něm spešl? to philips?

Avender

Příspěvek od Avender »

Pasuju niektore nahradne diely z technics gramo na reloop 4000? - Kedze je to taka, nejaka napodobenina..konkretne by ma zaujimalo, ci na reloop bude pasovat technics rameno.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

seemii

Příspěvek od seemii »

Už jsem to zjistil, nic spešl na nem neni:) akorát je to fakt malej křížák:)

Mám jinej problém, mám diody, který jsou na míň jak 5 V a do toho světýlka teče 20 V, jakej tam dát odpor aby tam tekl správnej proud:)? netuší někdo, nebo kde sehnat diody na 20V (jestli vubec existujou), případně originál žárovičku?

THX

seemii

Příspěvek od seemii »

seemii píše:Už jsem to zjistil, nic spešl na nem neni:) akorát je to fakt malej křížák:)

Mám jinej problém, mám diody, který jsou na míň jak 5 V a do toho světýlka teče 20 V, jakej tam dát odpor aby tam tekl správnej proud:)? netuší někdo, nebo kde sehnat diody na 20V (jestli vubec existujou), případně originál žárovičku?

THX
Dopočítat si odpor podle vzorce bych i zvládl:) akorát si nejsem jistej jestli to bude OK a kolik přesně má ta dioda:( je to zaková běžná co jsem koupil na netu jako vhodnou pro grmace..

seemii

Příspěvek od seemii »

Dík, a myslíš že teda stačí vyměnit ten odpor co je u toho světýlka ze jinej, se správnou hodnotou (aby do toho teklo těch 3,5V) a bude to fungovat OK? Nebo je tam nejakej další fígl?

crewy

Příspěvek od crewy »

ty jo rozebrané technicse jsem nemel ale pokud je tam odpor už na tech 20V tak tak pak musí tect ještě víc, takže bych počítal další nový odpor ale na tech 20V,všechno jde pořešit, viděl jsem navod že si borec zrekontruoval technics a daval ledky kolem celeho taliře atd... stačí mět napad a tady to nenajdeš? http://eshop.prodance.cz/default.asp?Ca ... &MRK=2869+

Odpovědět