Vestax Handy Trax vs. Numark PT-O1 USB

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
gainerius

Vestax Handy Trax vs. Numark PT-O1 USB

Příspěvek od gainerius »

Zdravím,. chtěl jsem ověřit pár faktů co se týče těchto dvou gramofonů,a porovnat například s majiteli,vaše názory... Řekněme že na ceně v tuto chvíli nezáleží. Nejdůležitější je pro mě kvalita jak přenosky která je pokud vím stejná potom kvalita samotného reproduktoru a kvalita vstupů výstupů,jaký z přístrojů disponuje stereo zvukem a samozřejmě celkové propracování koncept a funkčnost.... Děkuji za vaše názory..

Bj_Carda
Vybavení

Re: Vestax Handy Trax vs. Numark PT-O1 USB

Příspěvek od Bj_Carda »

Ono asi bude celkem důležité co s tím chceš dělat, nebo co od toho očekáváš ?

Teď se mi to zrovna nechce googlit ale pokud si dobře pamatuju tak handy-traxx je nějakej přenosnej gramec nebo tak něco ne ?

Pak teda záleží fakt co s tím chceš dělat.. :)
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

KILLA BEE

Re: Vestax Handy Trax vs. Numark PT-O1 USB

Příspěvek od KILLA BEE »

Oba dva typy gramofonů jsou určeny víceméně pro poslech desek ve vinylstores - tzn. řešení all in one....oba jsou na baterky, mají samostatné repro atd..... Pokud se trmácíš po vinylshopech a tvoje hobby je crate digging tak neprohloupíš pokud pořídíš vestax nebo numark....momentálně je výhoda ceny na straně numarku (cca. o 2000 levnějsí). Používal jsem Vestaxe, na poslech v krámu stačí...pokud to chceš na doma, je lepší mrknou určitě do jiné kategorie......
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

Odpovědět