Velké kolísání rychlosti u gramofonu
-
Velké kolísání rychlosti u gramofonu
Zdravim. Mám gramofony Numark TT200 a na jednom se mi ted po roce začíná stávat, že když chytnu na desku a pustím ji, tak se kotouč strašně rychle rozjede a když dorovnávám beaty tak to ani nejde pač se to pořád rozjíždí. Jak dlouho tak může trvat oprava, pokud to pošlu přes reklamaci?
Re: Velké kolísání rychlosti u gramofonu
Jak dlouho to může trvat, netuším, ale se zákona na to mají měsíc!cristopher píše:Zdravim. Mám gramofony Numark TT200 a na jednom se mi ted po roce začíná stávat, že když chytnu na desku a pustím ji, tak se kotouč strašně rychle rozjede a když dorovnávám beaty tak to ani nejde pač se to pořád rozjíždí. Jak dlouho tak může trvat oprava, pokud to pošlu přes reklamaci?
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
je rovnou hod do kose tam totiz patri nebo je prodej pod cenou at na tom tolik netratis.
Jako promin ale je ku*a rada nad zlato. Stímhle jdi tam odkud jsi přišel!ice.dj píše:je rovnou hod do kose tam totiz patri nebo je prodej pod cenou at na tom tolik netratis.
Btw: Oprava může ze zákona trvat maximalně 30 pracovních dnů. Ale většinou to stihnou za 2-3týdny, podle toho jesli mají ND na skladě.
a jinak ice.dj tím chtěl asi říct, že je to pro něj podřadná technika.. což vás lidi fakt nechápu, jak dycky když máte něco lepšího tak všecko odsuzujete.. je spousta lidí co jsou chudí studenti a nemaj na drahou techniku, tak si ze začátku koupěj jen to na co mají.. a pak když viděj že to hraní má smysl tak si koupěj lepší...
peace
peace
-
Ok lidi díky za pomoc:) Už sem jim to poslal na reklamačku a říkali, že za 2 týdny to budu mít doma, takže vpoho. Zatim tedy...
Já nechápu něčí aroganci.
Osobně mám doma dva gramofony Numark TT200, mám je již téměř 8 let a za celou tu dobu jsem s nimi neměl jediný probém. Fungujou naprosto spolehlivě.
Trochu nechápu ten popisovaný problém. Jako že když se deska normálně točí, ty jí rukou zastavíš, tak potom se roztočí ještě rychleji, než se točila předtím? A to sama od sebe? To mi trochu nejde do hlavy teda.
Osobně mám doma dva gramofony Numark TT200, mám je již téměř 8 let a za celou tu dobu jsem s nimi neměl jediný probém. Fungujou naprosto spolehlivě.
Trochu nechápu ten popisovaný problém. Jako že když se deska normálně točí, ty jí rukou zastavíš, tak potom se roztočí ještě rychleji, než se točila předtím? A to sama od sebe? To mi trochu nejde do hlavy teda.
-
Mam reloop 4000. A obcas se me stane, ze kdyz ho zabrzdim nebo zrychlim tak se otacky rozkolisaj a malinko se zpomalí nebo zrychlí a vzapeti se hned dorovnaj na puvodni rychlost.
Nevim jestli to je vada nebo ne.
Nevim jestli to je vada nebo ne.
To není vada, to je logická vlastnost, že motoru trvá než se dostane na původní rychlost otáček když si mu ji změnil.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
jj Diky za odpoved, trochu me to vrtalo hlavou.
Dneska si du na poštu vyzvednout druhe reloop 4000 , tak sem zvedav jak budou oba drzet rychlost
Dneska si du na poštu vyzvednout druhe reloop 4000 , tak sem zvedav jak budou oba drzet rychlost
Tak tak, ja je mam 5 let a taky naprosto bez problemu.Sarge píše:Já nechápu něčí aroganci.
Reloop RMX 40 DSP, Technics RP-DH 1200, 2xNumark TT200, 1xNumark CDX
Vinyl schopy
Ty gramce dej svoji babce na gotta.na nic jinyho se nehodi.mel sem tt 1650=nejvetsi peklo.podle me to nema cenu reklamovat problemy budes mit stejne hlavne u scratche.di do technicsu max.relopu.