ukladanie cue pointov na pioneeri cdj 800mk1 vs. mk2

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
DjJoseBee

ukladanie cue pointov na pioneeri cdj 800mk1 vs. mk2

Příspěvek od DjJoseBee »

Zdravim vsetkych, mam zaujem o kupu pioneerov cdj 800, bud mk1 alebo mk2(pouzivane, takze velku ulohu tu zohrava cena). Rozdiel medzi mk1 a mk2 som nasiel len v tom(okrem prehravania mp3-ale to ma nezaujima), ze je tam ine ovladanie na ukladanie cue pointov do internej pamate prehravacu...
Zatial co mk1 ma na ovladanie ukladania a opatovneho vyvolavania cue pointov len dve tlacitka MEMORY a CALL, dobre to vidno na tomto obrazku v hornej casti prehravaca pod napisom CDJ 800 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... mj_cdj.jpg
Ale prehravace mk2 uz maju tlacitka DELETE, MEMORY a uz nie len jedno tlacitko CALL, ale dve(sipky dolava a doprava)... vid tento obrazok:
http://www.djagentura.sk/wp-content/plu ... _large.jpg

A tak sa pytam, ze ako vymazem uz predtym ulozene cue pointy na prehravaci mk1, ked tam nieje tlacitko DELETE ako na mk2...a ci CALL tlacitko na mk1 znameno to, ze pri vyberani ulozenych CUE pointov mozem ist len dopredu, cize ked som na v poradi druhom ulozenom CUE pointe a chcem sa vratit na prvy a mam 4 ulozene CUE pointy na jednej pesnicke, musim ist na treti, stvrty a potom na prvy ulozeny bod?..lebo na mk2 viem, ze sipky pri CALL funkcii sluzia na to, aby som nemusel ist na treti, stvrty a potom na prvy, ale ze mozem ist aj dopredu aj dozadu...

DUFAM ze moju otazku pochopite, hoci som ju napisal dost krkolomne, ale DJ, ktory uz na cdj 800mk1 a mk2 hral, moju otazku urcite chape, takze preto aj prosim aby sem pisali len ty, ktory vedia o com pisem...DAKUJEM za pomoc

dj_snake

Re: ukladanie cue pointov na pioneeri cdj 800mk1 vs. mk2

Příspěvek od dj_snake »

noo ak by ta to zaujimalo tak tych rozdielov je tam trochu viac.. napriklad ak mas zaCUE-ovanu pesnicku(nic nehra), scratchujes a uvolnis ruku z taniera tak mk1 ti ostane hrat zato mk2 sa ti vrati sama do CUE-pointu. dalsi rozdiel je ze ked vyberes CD pri hrani z mk2-ky a zasunies ho spat tak sa ti asi po 5 sekundach opat spusti track presne tam kde bol pred vybranim CD-cka..este jeden rozdiel je ze ked drzis stlacene CUE tlacitko a chces aby ti ostala hrat pesnicka aj po jeho uvolneni, tak kym ten CUE drzis tak stlacis aj PLAY/PAUSE a ostane ti to hrat, na mk1 to nefunguje.. noo a odpoved na tvoju otazku neviem, lebo si uz nepamatam ako to bolo na mk1(skoro vobec som to nepouzival) viem len ze na mk2 sa dali ukladat aj cele loopy nie len CUE-pointy a tymi sipkami si si vyberal bud doprava alebo dolava ked si tam toho mal ulozene viac)
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

Odpovědět