Traktor Dj studio - vzuk
Traktor Dj studio - vzuk
zdravím. potřebuju pomoct. nevím jak správně nastavit traktora aby mi to dělo tohle (doufám že to půjde pochopit): potřebuju abych si mohl vybírat mezi tím co mi bude hrát do sluchátek, reproduktoru anebo do obou zároveň. jestli to jde nějakým "čudlem" nebo se to musí nastavit a jak. diky moc za pomoc
mám Realtek AC´97 a vzadu mám 6 konektoru a to(budu jemnovat první 3 horní konektory): světle modrý = line in; světle zelený = front speaker out; ružový = mic in;
druha řada (další tři konektory): bíly = rear speaker out; černý = side speaker out; oranžový = center/subwofer speaker out
všem děkuju moc za rady
mám Realtek AC´97 a vzadu mám 6 konektoru a to(budu jemnovat první 3 horní konektory): světle modrý = line in; světle zelený = front speaker out; ružový = mic in;
druha řada (další tři konektory): bíly = rear speaker out; černý = side speaker out; oranžový = center/subwofer speaker out
všem děkuju moc za rady
Re: Traktor Dj studio - vzuk
potřebuješ si stáhnout ASIO ovladače abyse ti zvukovka chovala jako výcekanýlová a pak si můžeš nastavit aby ti zelený a bílý/černý hrály jeden jako odposlech(sluchátka) a druhý jako master (bedničky) ..
BTW si ve špatné kategorii tvůj dotaz patří do Digitálního djjingu nebo do dotazu pro začátečníky...
BTW si ve špatné kategorii tvůj dotaz patří do Digitálního djjingu nebo do dotazu pro začátečníky...
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
sorráč nevěděl kde to dát ale díky za radu
jo a ktere konkrétně kodeky stahnout??
tak stáhnuté ale nepoznal sem rozdil ..jak ted nastavit traktora??
daiman píše:tak stáhnuté ale nepoznal sem rozdil ..jak ted nastavit traktora?? jo a když už tak kde do jakeho konektoru zapojit bedny a sluchatka??
Cago kdoje na druhy strane
Kterej traktor je nejlepsi na pole
myslym na rychtu
myslym na rychtu
Potrebuju vedet na kterych stránkach muzu stahnout plnou verzy traktoru nejakyho novyhoHadrak píše:Cago kdoje na druhy strane
myslym na rychtu
to mas blbydaiman píše:tak stáhnuté ale nepoznal sem rozdil ..jak ted nastavit traktora??
nespamujHadrak píše:Potrebuju vedet na kterych stránkach muzu stahnout plnou verzy traktoru nejakyho novyho

4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700
Já jsem trochu jineho nazoru. Warez je samozrejme spatna vec a zvlaste v tak uzké komunite jakou DJing je (na rozdíl treba od her) Ale spousta lidí si to vyzkousí a za par mesícu s tim stejne sekne, protoze nemají trpelivost hodiny a hodiny trenovat. A ten kdo tomu propadne si jiste plnou verzi napr Traktora koupí. A prave tem je takovýto komplexní software urcen.