Máte někdo zkušenosti s těmato přehrávačema ? Koukal jsem po nich a říkám si, že bych do nich možná šel, mám tak asi 3 kandidáty Pioneer Cdj-800 MK2, Denon DN-S3500 , Denony a Pincky, ty už jsem si tak nějak probral a i osobně vyzkoušel, ale o Technicsech toho moc není a hlavně mě osobně připadne, že z nich moc Djů nehraje? Čím to je? Nejsou dobry, nemaji dobrou reklamu, djům nevyhovují? Jakej je Váš názor?...
No, co jsem se tak bavil s jednim typkem co je má si je celkem vychvaloval.... ale říkal že za tu cenu by si raději kopil něco jiného... prý to není ono.... Jinak ja bych ještě uvažoval o Numarcich CDX... mám je doma a jsem snima na 100% spokojený!
Hele kámo !!... Nekupuj to, budeš z toho nešťasnej !!! Vypadá dobře ale je to ,,sračka" ... Kámoš ho pak vyměnil raději za denona S5000, jinak si raději kup Pioneera nabo Denona S3500
Cau kluci, diky za vase rady ! To Smar: Ja jsem si hnedka rikal co v tom bude, protoze prece takovej kousek s dobrou reklamou a za zadama legendarnima gramcema a on skoro nikde neni k videni. Kazdopadne prave prohlizim ruzny inzerce na netu a cekam na nejakou zajimavou nabidku, protoze novy bych to asi nekupoval ...
Na tyhle technicsy jsem všude slyšel jenom negativní reakce, nevidím jedinej důvod proč se na vlastní kůži za vlastní peníze o tom přesvědčovat.
Denon 3500 bych volil já, nebo pincka 1000 ale to už je cenově jinde. Ten denon má nepřekonatelnej poměr výkon/cena/kvalita/použití, není nad čím váhat...
Hele, to jen vidíš podle inzerátů, jak se toho přehrávače jenom zbavují .. Tak nebuť hloupí a kup si Denona či Pioneera, vyplatí se ti to a budš s tím spokojen, nežli s tím šitem na kterým jsem musel hrál v jednom klubu, když jsem ještě neměl svou techniku ...
No vidší to a já tady mam dvě sady Denonů 3500, kterých se pro změnu lidi zbavují, protože jim nevyhovují, jsou to sice hezké přehrávače jenže to co to umí člověk při hraní v clubu opravdumoc nevyužije díky neohrabanému ovládání, podpora MP3 je také bídná VBR nejdou přetáčet a neukazují čas do konce.
Pokud máš na Pioneera cdj 1000ku Tak si ho určitě kup ! .. Jinak pokud chceš mohu ti prodat 2x Pioneer mk2 za 42 .. nebo se můžeme dohodnout, mám to na krámě ...
DJ Smar píše:Pokud máš na Pioneera cdj 1000ku Tak si ho určitě kup ! .. Jinak pokud chceš mohu ti prodat 2x Pioneer mk2 za 42 .. nebo se můžeme dohodnout, mám to na krámě ...