Technics SL-1210MK2

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
eromar
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2009 18:26

Technics SL-1210MK2

Příspěvek od eromar » 07 črc 2010 12:50

Čau,

Chtěl bych se zeptat, jestli je možné s gramcema SL-1210MK2 ovládat DJ soft (Traktor) na PC. Za předpokladu, že jsou zapojené do mixáku s integrovanou zvukovou kartou (VMX300USB), který je USB rozhraním připojen do PC. Díky za odpověď.

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od honcka » 07 črc 2010 13:00

na gramcich nezalezi, co musis mit je bud zvukovka od NI (Audio 4 nebo Audio 2) nebo certifikovanej mixak pro traktor scratch a ty jsou jenom tyhle
http://co.native-instruments.com/index. ... tified&L=1
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

eromar
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2009 18:26

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od eromar » 07 črc 2010 13:06

Takže mixák s usb je k ničemu... nebo ne?

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od crewy » 07 črc 2010 14:03

s USB mixákem budeš ovládat jen korekce, musíš met kartu se čtyřma mono vstupama a čtyřma mono výstupama a na traktor potřebuješ ty jejich zvukovky(nejlíp samožrejme)

eromar
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2009 18:26

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od eromar » 07 črc 2010 14:16

Takze Audio 2 nestačí? Protože má jen dva vystupy? Respektive do te zvukovky se strka co? Kanaly ne?

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od honcka » 07 črc 2010 14:42

gramce zapojis do vstupu do zvukovky a vystupy ze zvukovky do mixu
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

eromar
Příspěvky: 10
Registrován: 12 kvě 2009 18:26

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od eromar » 07 črc 2010 16:41

Takže do tohoto http://hudebnicentrum.cz/inshop/zvukove ... -2-dj.html zapojím jen jeden gramec?

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od marw_84 » 07 črc 2010 16:45

To je karta pro Midi konzole, pro DVS potřeuješ 2 vstupy a dva výstupy. Myslim že to nebude fungovat ani na jeden gramec.

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od honcka » 07 črc 2010 16:55

[quote="marw_84"]To je karta pro Midi konzole, pro DVS potřeuješ 2 vstupy a dva výstupy. Myslim že to nebude fungovat ani na jeden gramec.[/quote]
urcite to nebude fungovat ani na jeden gramec, jeste k DVS potrebujes mit zvukovku s gramofonovejma predzesilovacema

to eromar, jestli jses uplnej zacatecnik, tak si kup par nejakejch levnejsich housovejch desek (na housu se to imho nejlip uci) na http://www.juno.co.uk/ nebo http://www.chemical-records.co.uk/ stoji jedna kolem 5 liber a nauc se sladit desky do sebe, pak az si poridis DVS te to nebude porat nutkat se divat do monitoru a rovnat to podle oci a ne podle usi :)
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: Technics SL-1210MK2

Příspěvek od marw_84 » 07 črc 2010 17:10

Přesně tak, každej by měl začít s normálnim vinylem, klidně bych se podíval do bazaru na vinyl.cz. Tam seženeš spoustu desek za super cenu. Já co mám Serato tak tak do toho čučim každou chvilku sere mě to páč to umim i po sluchu ale stejně se chci ujistit.

Odpovědět