Technics SL-1210 MK5
Technics SL-1210 MK5
Hojte DJ´s. Tak jsem zakoupil mírně jetý Technicsy a mám jeden problém. Na jednom ramínku mi jde závaží příliž lehce otáčet a zjistil jsem, že po nějakém čase hraní se závažíčko trošku samo pootočilo. To druhý ramínko jde dobře (ztuha). Nevíte prosím jak si to mám vyštelovat? Všiml jsem si, že zespodu na konci ramínka je nějakej šroubek. S tím se srovnává co? Děkuji moc za odpovědi
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25
Re: Technics SL-1210 MK5
keď odšrubuješ závažie tak na koci ramienka zo spodu by mal byť jeden malý plechový výčnelok do ktorého zapadá závažie,môže byť že je veľmi uvoľnené/zatlačené a nezapadá tam poriadne závažie. skús trocha vyhnúť ten pliešok,možno ti to pomôže,ale dávaj pozor aby si to neodlomil.underbeat píše:Hojte DJ´s. Tak jsem zakoupil mírně jetý Technicsy a mám jeden problém. Na jednom ramínku mi jde závaží příliž lehce otáčet a zjistil jsem, že po nějakém čase hraní se závažíčko trošku samo pootočilo. To druhý ramínko jde dobře (ztuha). Nevíte prosím jak si to mám vyštelovat? Všiml jsem si, že zespodu na konci ramínka je nějakej šroubek. S tím se srovnává co? Děkuji moc za odpovědi