Stanton C.324 - seknutí hudby

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Snash

Stanton C.324 - seknutí hudby

Příspěvek od Snash »

Zdravim všechny, mám 2x Stanton C.324 a s jedním z nich mám malý problém :? ...Na nově vypáleném hudebním CD se mi během přehrávání jednoho tracku seklo CD (asi tak, jako byste na tom místě uděláli dvoudobou smyčku). Skladbu jsem zkoušel opakovaně přehrávat, ale vždy to dopadlo stejně (i když pokaždé se sekla v trochu jiném místě). Přitom v druhém playeru jsem skladbu přehrál bez problémů....
V podezření, že s tim playerem není něco v pořádku mě utvrdilo to, že se situace opakovala i u jiné písničky, kterou jsem navíc v tomto playeru již dříve přehrál bez problémů..
Nevíte někdo, co by s tim mohlo být?? Vidim to na reklamaci :confused2:

Snash

Re: Stanton C.324 - seknutí hudby

Příspěvek od Snash »

No tak dnes už to dělá snad každá skladba...a na dysplayi mi místo názvu skladby běhá NO TEXT anebo ještě lepší NO DISC, ačkoli je CD v mechanice...takhle najednou se to všecko pose*e....

johnny

Re: Stanton C.324 - seknutí hudby

Příspěvek od johnny »

Snash píše:No tak dnes už to dělá snad každá skladba...a na dysplayi mi místo názvu skladby běhá NO TEXT anebo ještě lepší NO DISC, ačkoli je CD v mechanice...takhle najednou se to všecko pose*e....

mechanika v prdeli, to je tak ked si kupujete kdeake sroty, kup si pioneer a tam sa ti to nestane, mozno po 10 rokoch,
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

Odpovědět