Sluchátka pro Dje Cena = kvalita, výkon !!!

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Danken

Re: Sluchátka pro Dje Cena = kvalita, výkon !!!

Příspěvek od Danken »

Paul Diamond píše:su fakt pohodlne, dobre sa nosia vsetko je OK ale neizoluju tak dobre ako HD25 co mi dost vadi ked hram na fakt velkom silnom zvuku a ako odposluchy mam nejake 4x 500w repro... taktiez ta konstrukcia vsetko je pevne neberiem zliatina a tak no niekedy mam pocit ze je to az zbytocne prekomplikovane a zvykne sa mi napr stavat, ze ked ich mam na krku musla sa mi otoci koli vahe kabla trosku su az moc pohyblive na moj vkus... Proste HD25 keep it simple :) a ta izolacia je fakt lepsia... HDJ 2000 si necham ako mega luxus headphones ku mojmu iPhonu :D
A jakou bereš verzi HD 25 teď do nich taky pujdu a slyšel jsem že kvůli kroucenému kabelu jsou pak ty sluchátka o dost těžší... Tak teď nevim navíc jsem koukal že je jaká si verze LE což dřív nebylo tak teď nevim co vzít.

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

tak co viem original HD 25 II sa predavaju bud s tym spiralovym kablom (ktory bude fakt fakt tazky a vzhladom nato ze HD 25 su lahke bude ta to tahat doslova na jednu stranu... potom tam mas 2m kabel a 1,5m kabel...

ja som mal kedysi tu verziu s 1,5m kablom a bolo to uplne v pohode :) teraz pri HDJ 2000 mam spiralovy tam je ta vyhoda, ze ked sa clovek zabudne tak to s tebou netrhne vies ale na druhej strane nezvykol som sa nikdy vzdialovat od mixu a pamatam si, ze tento problem sa mi pri 1rocnom pouzivani HD 25 stal iba 1x
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

xD k iPhonu je to opravdu MEGA luxus...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

iceSee

Příspěvek od iceSee »

Me prisly v pondeli HD 25 II s kroucenym kabelem a vubec mi neprijde, ze by je ten kabel delal nejak tezsi, jsou jako pirko (pravda, driv sem mel Technicsy RPDH-1200, proti tem je ten vahovej rozdil fakt velkej :D )
soundcloud.com/stanleydevito

Odpovědět