Sluchadla Sennheiser HD 200
Sluchadla Sennheiser HD 200
Mate niekto skusenosti s tymito sluchadlami?
-
Vyjdi ze stinu a rekni sve jmeno
Ne vazne, anonymni prispevek je polovicni prispevek..
Samozrejme je mezi temito typy propastny rozdil, ale vzdycky zalezi na mnoha vecech
penize, hudebni zdroj, mixak, vyuzitelnost nebo treba aj obarvene vlasy;)

Ne vazne, anonymni prispevek je polovicni prispevek..
Samozrejme je mezi temito typy propastny rozdil, ale vzdycky zalezi na mnoha vecech

Naposledy upravil(a) mastodonto dne 26 bře 2007 22:09, celkem upraveno 1 x.
Souhlasim s kolegou Mastodontem. Jestli chces sluchatka a vybiras si od Sennheiseru, delas samozrejme velice dobre, ale napred bych tebou zvazil na co je potrebujes, pac v tom jsou celkem velky prachy za tak malickou vec. Jestli je chces pro skladani hudby a mas doma i hodne dobrou zvukovou kartu, pak sahni po tech lepsich, tj. i primo tomu urcenym.
Kdyz jen na poslech u sebe doma v obyvaku nebo nekde na cestach, taky je to rozdil, nebo vcetne toho, jestli je chces napr. jako odposlech pro DJ ke gramcum. Na strankach si urcite vyberes, maji to tam srozumitelne rozdelene a popsane.
Az budes mit jasno, dej vedet, radi ti pro tu konkretni vec pomuzeme vybrat ty spravne
.
Kdyz jen na poslech u sebe doma v obyvaku nebo nekde na cestach, taky je to rozdil, nebo vcetne toho, jestli je chces napr. jako odposlech pro DJ ke gramcum. Na strankach si urcite vyberes, maji to tam srozumitelne rozdelene a popsane.
Az budes mit jasno, dej vedet, radi ti pro tu konkretni vec pomuzeme vybrat ty spravne

-
No ide mi hlavne o zvuk tych sluchadiel ale aj o to aby boli co najlahsie. HD 25 Sp su super ale ta cena
ked si zoberiem ze na slovenske lova to je okolo 4000 no neviem neviem ci ma rozpocet az tam pusti
A skusali ste uz niekto 200 alebo 210 od Sennheiseru? Javia sa mi zatial ako najlepsia volba sice som ich mal na usiach len chvilu ale podla mna v pohode zvuk ale urcite by to chcelo viac ich oskusat preto sa pytam ci ich niekto nahodou nemate. Ale prekvapila ma hlavne ich lahkost a to ze som ich skoro vobec necitil.

-