Mam taku otzazku...neviem ci je to problem alebo nie ale..
co mam robit, ked tocim dosku a podobne ved to pozname, potom ked dosku menim sa mi vzdy slipmat prilepi na dosku...da sa to nejak vyriesit alebo to je len statikou...
Slipmat
Re: Slipmat
nove dosky, alebo nove slipmaty? 
mne to tiez robilo, ale nejako som nato kaslal. asi ked sa troska ohraju, tak sa ten staticky naboj vyrovna, a uz sa to nelepy

mne to tiez robilo, ale nejako som nato kaslal. asi ked sa troska ohraju, tak sa ten staticky naboj vyrovna, a uz sa to nelepy
noo moze to byt tym ono nove dosky to su a slimat tiez nema nejako vela asi pol roka ale nehrava sa na nomwizz píše:nove dosky, alebo nove slipmaty?

niet nad pocit vybalit novy zaigelitovany obal vinylu a vytiahnut krasne vonavy vinyl a citit z neho tu energiu (staticku) a polozit ho na gramec, vychutnat si ten zvuk... a potom pri otoceni na druhu stranu sa krasne prilepy k slipmatu....Martttin píše:noo moze to byt tym ono nove dosky to su a slimat tiez nema nejako vela asi pol roka ale nehrava sa na nomwizz píše:nove dosky, alebo nove slipmaty?

tiez sa mi to stava .. aj na starych doskach.. mozno je to tym ze mam slipmaty otocene opacne ( skarede obrazky
)

Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61