Slipmat

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Martttin

Slipmat

Příspěvek od Martttin »

Mam taku otzazku...neviem ci je to problem alebo nie ale..
co mam robit, ked tocim dosku a podobne ved to pozname, potom ked dosku menim sa mi vzdy slipmat prilepi na dosku...da sa to nejak vyriesit alebo to je len statikou...

wizz

Re: Slipmat

Příspěvek od wizz »

nove dosky, alebo nove slipmaty? ;)

mne to tiez robilo, ale nejako som nato kaslal. asi ked sa troska ohraju, tak sa ten staticky naboj vyrovna, a uz sa to nelepy

Martttin

Příspěvek od Martttin »

wizz píše:nove dosky, alebo nove slipmaty? ;)

mne to tiez robilo, ale nejako som nato kaslal. asi ked sa troska ohraju, tak sa ten staticky naboj vyrovna, a uz sa to nelepy
noo moze to byt tym ono nove dosky to su a slimat tiez nema nejako vela asi pol roka ale nehrava sa na nom :D

wizz

Příspěvek od wizz »

Martttin píše:
wizz píše:nove dosky, alebo nove slipmaty? ;)

noo moze to byt tym ono nove dosky to su a slimat tiez nema nejako vela asi pol roka ale nehrava sa na nom :D
niet nad pocit vybalit novy zaigelitovany obal vinylu a vytiahnut krasne vonavy vinyl a citit z neho tu energiu (staticku) a polozit ho na gramec, vychutnat si ten zvuk... a potom pri otoceni na druhu stranu sa krasne prilepy k slipmatu.... ;)))

poharik

Příspěvek od poharik »

tiez sa mi to stava .. aj na starych doskach.. mozno je to tym ze mam slipmaty otocene opacne ( skarede obrazky :D )
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61

Odpovědět