Zdravim,
po 6ti letech mi z niceho nic leze z jednoho gramce slabej signal a zvuk je zdeformovanej, nevim jak presne to popsat. Jako by chytal i okolni zvuky.
Kdyz dam gain na max, na mixu mi to ukazuje silu signalu pod 0. Koukal jsem do nej, jestli nenajdu nejakej odpojenej kabel, ale nic jsem nenasel. Dokonce ani smitko prachu:-)
Koukal jsem i do raminka jestli neni uvolnenej nejakej dratek, ale taky nic. Vlastne jsem i zkousel vymenit raminko z funkcniho gramce a ani to nepomohlo. Takze to musi byt nekde uvnitr.
Pokud by nekdo mel nejakej tip co by to mohlo byt, dejte, pls, vedet. Do servisu se mi ho totiz davat nechce.
Diky, T.
Slaby signal z gramce
Slaby signal z gramce
Reloop RMX 40 DSP, Technics RP-DH 1200, 2xNumark TT200, 1xNumark CDX
Re: Slaby signal z gramce
zkoušel si vymenit přenosku?
neprepnul sis omylem vzadu na mixu u konektoru prepinac phono-line?
Samo jsem tohle vsechno zkousel. Koupil jsem kvuli tomu i novy Concordky, protoze prvni co me napadlo, ze to bude v prenosce.
Jo, zapomnel jsem napsat, ze kdyz v mixu odpojim jeden cinych (pravy nebo levy) tak je sila signalu v poradku, jen hraje jedna strana.
Jo, zapomnel jsem napsat, ze kdyz v mixu odpojim jeden cinych (pravy nebo levy) tak je sila signalu v poradku, jen hraje jedna strana.
Mozno odisiel phono predzosilovac na mixe. No predpokladam, ze si skusal ten gramec zapojit na iny kanal...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Jo jo, zkousel jsem vsechny kanaly a i jsem zkousel vymenit cinch kabel z funkcniho gramce. Nic nepomohlo.