Slaby signal z gramce

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Tombo
Příspěvky: 10
Registrován: 13 čer 2008 23:35

Slaby signal z gramce

Příspěvek od Tombo » 29 črc 2011 17:41

Zdravim,

po 6ti letech mi z niceho nic leze z jednoho gramce slabej signal a zvuk je zdeformovanej, nevim jak presne to popsat. Jako by chytal i okolni zvuky.
Kdyz dam gain na max, na mixu mi to ukazuje silu signalu pod 0. Koukal jsem do nej, jestli nenajdu nejakej odpojenej kabel, ale nic jsem nenasel. Dokonce ani smitko prachu:-)
Koukal jsem i do raminka jestli neni uvolnenej nejakej dratek, ale taky nic. Vlastne jsem i zkousel vymenit raminko z funkcniho gramce a ani to nepomohlo. Takze to musi byt nekde uvnitr.
Pokud by nekdo mel nejakej tip co by to mohlo byt, dejte, pls, vedet. Do servisu se mi ho totiz davat nechce.
Diky, T.
Reloop RMX 40 DSP, Technics RP-DH 1200, 2xNumark TT200, 1xNumark CDX

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Slaby signal z gramce

Příspěvek od crewy » 30 črc 2011 10:58

zkoušel si vymenit přenosku?

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Slaby signal z gramce

Příspěvek od honcka » 30 črc 2011 11:16

neprepnul sis omylem vzadu na mixu u konektoru prepinac phono-line?
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Tombo
Příspěvky: 10
Registrován: 13 čer 2008 23:35

Re: Slaby signal z gramce

Příspěvek od Tombo » 31 črc 2011 14:24

Samo jsem tohle vsechno zkousel. Koupil jsem kvuli tomu i novy Concordky, protoze prvni co me napadlo, ze to bude v prenosce.

Jo, zapomnel jsem napsat, ze kdyz v mixu odpojim jeden cinych (pravy nebo levy) tak je sila signalu v poradku, jen hraje jedna strana.
Reloop RMX 40 DSP, Technics RP-DH 1200, 2xNumark TT200, 1xNumark CDX

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Slaby signal z gramce

Příspěvek od Avender » 01 srp 2011 02:48

Mozno odisiel phono predzosilovac na mixe. No predpokladam, ze si skusal ten gramec zapojit na iny kanal...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Tombo
Příspěvky: 10
Registrován: 13 čer 2008 23:35

Re: Slaby signal z gramce

Příspěvek od Tombo » 01 srp 2011 16:51

Jo jo, zkousel jsem vsechny kanaly a i jsem zkousel vymenit cinch kabel z funkcniho gramce. Nic nepomohlo.
Reloop RMX 40 DSP, Technics RP-DH 1200, 2xNumark TT200, 1xNumark CDX

Odpovědět