chcem sa spytat na vase skusenosti ze ako .... pretoze zevraj scratch ide oneskorene a nereaguje presne ... a porste chcem pocut vas nazor ....vopred dakujem

Uplně všechno... Zeptal bych se co neni?Rapresent píše:hh kratke a strucne ale diky .... co je na hovno na tom mixe ?
dik....bude to moj prvy player a este som vzivote iny neskusal takze nebudem si prevykat alebo co .... zvykat si budem tak ci tak ze to je ine ako virtual djdj_camil píše:Jo no, a k těm playerům, jediné, co mě osobně vadilo, tak že JOG se točí celkem rychle, protože má malý odpor, ale dá se na to určitě rychle zvyknout..
Přesně tohle mě štvalo i na Reloop RMP-2, když sem si je zkoušel. Sice se na to zvyknout dá, ale trošku to kazí ten vinylový pocit dorovnávání. I tý "pitomý" stovce od Pioneeru ten JOG funguje líp.dj_camil píše:Jo no, a k těm playerům, jediné, co mě osobně vadilo, tak že JOG se točí celkem rychle, protože má malý odpor, ale dá se na to určitě rychle zvyknout..
Nowiesto píše:Ty přehrávače jsou dobré ale mix nedoporučuji,vem ty přehrávače a dokup mix např Numark DMX06,já ho dřív měl a na svou cenu je to hodně muziky za malo penez.....má 24bit technologii,efekty na master i mikrofon a spolehlivé šavle,na Behringer se vykašli a připlat nějakou tu kačku..