set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
glancy
Příspěvky: 15
Registrován: 02 črc 2009 07:11

set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od glancy » 02 črc 2009 07:15

zdravim chlapi, chtel bych nejaky set do zacatku a posleze hrat v malym klubiku, kde se dupe,ale nic vaznyho,hrat se tam da i na obyc omnitronicich.
Nicmene, nasel jsem tento set, cena prizniva,znacka NUMARK:
http://kytary.cz/numark-battle-pak-v-5- ... 83:0:0:1:0
)
co vy na to?mate zkusenost? Mixak casem hodim do kouta a koupim nejakej trikanal.
Nebo zkuste poradit gramce do ceny zhruba 15 000, celkove mam nasporeno 20,vic nic tuk,nicmene zamlouva se mi cena setu do 10 k, zbylo by mi na desky.

Nebo druha varianta :

http://kytary.cz/numark-fusion-111-komp ... 83:0:0:1:0

hrani na cd se mi taky zamlouva,nicmene desky jsou desky.
Zkuste nejaky klady/zapory.diky

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od djfelixus » 02 črc 2009 09:47

Radši našetři na něco pořádnějšího. Nevadí, jestli to nebude na častý hraní, ale oba sety se ti časem buď porouchají nebo usoudíš, že to neni příliš profi.

Azu ti v tomhle určitě rád poradí, je to jeho parketa. :wink:
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od honcka » 02 črc 2009 10:12

[quote="glancy"]zdravim chlapi, chtel bych nejaky set do zacatku a posleze hrat v malym klubiku, kde se dupe,ale nic vaznyho,hrat se tam da i na obyc omnitronicich.
Nicmene, nasel jsem tento set, cena prizniva,znacka NUMARK:
http://kytary.cz/numark-battle-pak-v-5- ... 83:0:0:1:0
)
co vy na to?mate zkusenost? Mixak casem hodim do kouta a koupim nejakej trikanal.
Nebo zkuste poradit gramce do ceny zhruba 15 000, celkove mam nasporeno 20,vic nic tuk,nicmene zamlouva se mi cena setu do 10 k, zbylo by mi na desky.

Nebo druha varianta :

http://kytary.cz/numark-fusion-111-komp ... 83:0:0:1:0

hrani na cd se mi taky zamlouva,nicmene desky jsou desky.
Zkuste nejaky klady/zapory.diky[/quote]

jestli mas 15k, tak bych si koupil 2 jety techniksy, poridis je v poho za ty prachy i s prenoskama, hlavne mas jistotu, ze budou drzet rychlost a kdyz te to prestane bavit, tak je prodas za +- stejny prachy
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

glancy
Příspěvky: 15
Registrován: 02 črc 2009 07:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od glancy » 02 črc 2009 10:29

jo to jsem zapomnel rict, ze technicsy nechci :) jsem nazoru,ze uz je to prezitek. Cili tento set numarku jak je vyse je nevyhovujici? bude to tak na max. 12 hrani rocne.

Clant
Příspěvky: 36
Registrován: 11 čer 2009 15:59

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od Clant » 02 črc 2009 10:33

Technics přežitek? Jak to můžeš tvrdit tohle prosim tě.

glancy
Příspěvky: 15
Registrován: 02 črc 2009 07:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od glancy » 02 črc 2009 10:42

no z vlastni zkusenosti. Proste hral jsem na omnitroniku, na vestaxu, na technixu. Podstatne levnejsi vestax mi padl lip, silnejsi motor, vetsi rozsah pitch a podobny vychytavky, technicse proste nechci-drahej a jety veci me moc nelakaj.Nicmene precetl jsem vice diskuzi zde a koukam, ze reloop 6000 neni na tom zas tak spatne.Ale zase je to pro muj ucel celkem nakladna investice, nechci hrat profi,jen pro zabavu.

Cili rad bych uvital, zda nekdo ma set od numarku, aby se podelil o zkusenosti. Rady typu kamos ma kamose a ten rikal...je nic nerikajici.diky

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od honcka » 02 črc 2009 14:32

glancy píše:no z vlastni zkusenosti. Proste hral jsem na omnitroniku, na vestaxu, na technixu. Podstatne levnejsi vestax mi padl lip, silnejsi motor, vetsi rozsah pitch a podobny vychytavky, technicse proste nechci-drahej a jety veci me moc nelakaj.Nicmene precetl jsem vice diskuzi zde a koukam, ze reloop 6000 neni na tom zas tak spatne.Ale zase je to pro muj ucel celkem nakladna investice, nechci hrat profi,jen pro zabavu.

Cili rad bych uvital, zda nekdo ma set od numarku, aby se podelil o zkusenosti. Rady typu kamos ma kamose a ten rikal...je nic nerikajici.diky
jedinej rozdil technics a ostatni, ze technics ti za 10 let bude hrat uplne stejne, zatimco vestax a spol ti uz po 5 letech nebudou drzet rychlost :)
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

glancy
Příspěvky: 15
Registrován: 02 črc 2009 07:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od glancy » 02 črc 2009 15:31

a proc by nemeli?

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 07:23

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od Paul Diamond » 02 črc 2009 15:53

ked si myslis ze technics je prezitok tak si kludne kup tie numarky hore :)
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od Kenny » 02 črc 2009 16:06

naco silnější motor pro styly Trance a Techno??? silnější motor potřebuješ především pro scratch a o tom jses nezmínil, tak bys neměl sílu motoru moc řešit, a ostatní gramce než Technics skoro žádné vychytávky nemají, gramec je prostě gramec na něm se pouštějí desky a scratchuje, beztak nějaký zpětný chod a podobné ozdoby budeš používat první týden a pak už nikdy, co se týče pitch - tak bych nechtěl bejt na párty kde se hraje Trance a měníš pitch o více jak 8% (i těch 6 je dost znát) pak jsou to šmoulí radovánky u toho Techna asi bude záležet track od tracku, když budeš hrát při 142bpm tak tam prostě nesmíš rvát za každou cenu 130bpm track...

jako nevím co všichni patlaj dohromady že potřebujou 100% pitch :roll:
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od honcka » 02 črc 2009 16:53

glancy píše:a proc by nemeli?
letita skusenost, mam technicsy od roku 2000 a zadnej problem, akorat jsem nechal vymenit pitche a signalovy kabely + vycistit, dokonce v prodance meli technics z prvni serie (28 let starej) a repas probehl jak jsem psal drive a gramec slapa jak novej.
Vsichni lidi, ktery znam, co meli vestaxy se po cca 3 letech zacaly rozjizdet.
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

glancy
Příspěvky: 15
Registrován: 02 črc 2009 07:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od glancy » 09 črc 2009 07:13

Tak jsem se rozhodl pro STR8-150 Stanton. Ty by neco meli vydrzet ne?diky

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od djfelixus » 09 črc 2009 07:33

Mám je tři roky a bez problémů. :wink: Oceníš na nich předevšim silnější motor.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od Azu » 09 črc 2009 09:18

STR8-150 mam od počátku co se začali prodávat, což je něco přes 5 let a nechoval sem se k nim vždy moc hezky především při přepravě, ale tyhle gramce přežijou v pohodě úplně všechno. Především možnost přepnutí výstupu na phono nebo line sem u DVS systémů využil nespočetněkrát. Žádné kabely tam nejsou na pevno což je další výhoda.

Mně se líbí vždy ty hlášky typu "mam technics, je to super držák, jenom sem vyměnil v servisu to, to, to a ještě to" :lol:
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

glancy
Příspěvky: 15
Registrován: 02 črc 2009 07:11

Re: set do zacatku na TRANCE/TECHNO

Příspěvek od glancy » 09 črc 2009 11:03

tak v utery mi prijdou. Jsem na ne zvedavej, kazdopadne za bezva cenu ;) doufam,ze nebudu zklaman...

Odpovědět